reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam wieczorowo:tak::tak::tak:
Women a co do watku to pati juz zalozyla podobny, ja juz bardziej myslalam zeby zalozyc na temat w co sie bawimy z malymi, pioseneczki itd. :confused:

Bardzo fajny pomysł :-D:-D:-D

ah ... to ze placze to przeciez nie zawsze znaczy ze jest glodny !?
moze mu nudno

Moja teściowa uważała, że jedynym powodem dlaczego dziecko płacze jest właśnie głód:baffled:
dlatego też miałam z nią konflikt:dry:

Zmykam kąpać:tak:
Bez kolkowej Nocki życzę;-);-);-)

reklama
a jeszcze co do kresek białych na dziąsełkach Kapik ma takie od urodzenia chyba ze 4:) i to na bank nie zęby:) więc Wisienka to chyba nie to;/

no moj nie mial :no:
a wlasnie weszlam napisac ze posmarowalam mu dziaselka zelem i jest spokoj, zaczal sie bawic z tata na gymie i usmiechac.
nie wiem, moze sie myle....ale wydaje mi sie ze to jednak zabki

a jeszcze co do szczepienia mój po szczepieniu był nie do poznania przez jakeiś 4 dni...
co on wtedy wyczyniał to szok :) nie spał, nie jadł, ciagle płakał...wiec moze to po szczepieniu..
a kiedy Davidek miał szczepienie?
zobaczymy jak będzie teraz...

no on mial w srode, czyli 2 dni temu.........
wczoraj byl strasznie marudny a dzis jeszcze gorzej bylo....

wkurzam sie bo jestem nie wyspana, poszlam po 1 obudzil sie juz o 7 rano ( w nocy 4 pobudki) i od tej pory nie spi, jest strasznie marudny, placze ze chce cyca, daje cyca - zasypia przy cycu, jak tylko sie rusze to w ryk i znow chce cyca i tak w kolko :wściekła/y: juz wymieklam i wsadzilam go do koszyczka jak zaczal plakac, a jak zeszlam na dol to dopiero wtedy zaczal sie smiac :sorry2: nie rozumiem moje dziecka dzisiaj, nie wiem o co mu chodzi - nie wiem czy to jeszcze po szczepionce jest taki dziwny czy co :confused: :baffled:
bylam tez na spacerze - zawsze spal, a dzis co tylko przystanelam na chwile lub nawet nie to w ryk.......:no: :no:

Wisienko jakbym widziała moje dziecko jakis czas temu, miałam identycznie jak ty naprawdę. Mogę Ci tylko powiedzieć ze to przejdzie:sorry2: Blanka teraz dopiero tak gdzeiś jak skończyła 3 m-ce zaczęła jeść co 1,5-2 godz i interesuje sie już trochę czymś wiecej poza cyckiem. Chociaz bywają chwile zwłaszcza późnym popołudniem ze tylko by wisiała na cycku nawet jak już nic z niego nie leci:sorry2: Pamiętam ze tak jak ty miałam serdecznie dość:sorry2:

Wisienka zobaczysz jeśli to reakcja na szczepionke to przejdzie u mnie było tak w dzień szczepionki przespał cały dzień, na nast. dzień był marudny, w kolejnym jeszcze gorzej i dopiero potem powoli zaczęło sie uspokajać. jak nie noszę małego na rękach za częśto to naprawde cały dzień prawie go wtedy miałam bo masakra była.. na szczęscie to był tylko 1 dzień,,,,

a jeśli to ząbki to nie mam pojęcia.... i nie powiem Ci też niestety czy to do wyjscia pierwszego ząbka czy jak...może inne mamcie doświadczone sie wypowiedzą:)

reklama
ale laptop dostał meżuś z firmy której robi projekt:) wiec zależy którym projektem się zajmuje tego kompa mam:):) ale kiedyś ten projekt skończy i bedzie musiał oddać:) ale to dobze bo u nas w domu nie mogą być 2 komuterki:-) 2 świrów po informatyce już nic innego by nie robiło tylko na kompie siedziało:-):-) heheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry