reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Ja wprawdzie koszmarów nie mam, ale noce zaczynają być dla mnie jak koszmar: budzę się i nie mogę dalej zasnąć choć bardzo mi się chce, kręcą mnie strasznie nogi i denerwuję się bo przecież rano trzeba wstać, wyszykować synka i wyjść do pracy... ech... tak więc nocki też narazie nie najciekawsze:no:

Na pocieszenie: myślę, że jak wejdziemy w drugi trymestr to już wszytko (wraz ze snami) będzie super kolorowe i przyjemne:tak: :-)

Tak więc: oby te dwa miechy przed nami przeleciały tak szybciutko, że aż ich nie zauważymy;-)

Anineczka jaki masz świetny suwaczek!:)

reklama
Serdeczne gratulacje dla wszystkich listopadoweczek. i buziak dla krecika :* do teraz jestem w szoku bo tej nowinie :) trzymajcie sie cieplo babeczki!!

Marthusiu to mile ze nawet tutaj do nas dotarlas!!!! Dziekuje za buziaka i przesylam spowrotem!!! Szczegolne usciski dla Lenki!!!!

czesc dziewczyny
i ja sie melduje na listopad 2007 :-)
w Dniu Kobiet tescik pokazał mi sliczne dwie kreseczki :-)
dzis byłam na usg i mam bardzo wczesna ciążę
jestem miedzy 3-4 tc
pecherzyk ma 0,47cm
niestety nie moge brac pod uwage ostatniej @ poniewaz była 21 stycznia-7 tygodni temu
w miedzy czasie mialam zapalenie błony sluzowej macicy,byłam na antybiotykach i jakos w lutym @ nie było
dlatego lekarz dzis pwoiedział ze bedziemy sie sugerowac terminem porodu z usg :happy:
wstepnie termin + - mam na 20 listopada

pod koniec marca ide na nastepne usg
mam andzieje ze wszystko bedzie dobrze, bo pierwsza moja ciąża była 'szpitalna' od poczatku do konca

sciskam was goraco i pozdrawiam :-)

Witam

Hej Lilka GRATULACJE!!!!

Ja juz po pracy jestem,w szlafroczku odpoczywam.
Cos cichutko na tym naszym watku.:-:)-(
Nic dziwnego,wiekszosc z nas ma "male kochane obowiazki" :eek::-)

Madga tez mozesz miec taki suwaczek ;-)
Powiedzialas juz w pracy o brzuszku?

Kajunia
jak sie czujesz?
Kunda wszystko w porzadku?
malinois oby te sny przeszly nam jak najszybciej :-)
A jak twoje samopoczucie?
misia a jak Tobie dzis minal dzien?

Moze jeszcze zajrze pozniej,moze sie jakas przyszla mama odezwie ;-)

Anineczka seredcznie dziekuje :elvis: :elvis: :elvis: <-----to są buziaczki ;-)

ja juz mykam na tv
za chwile leci moj serialik na tvn style''uwaga faceci'' :-D
a potem lece nynki bo straaaasznie chce mi sie spac ;-)

buziaczki

cześć Lilka!!! no proszę następna mamusia listopadowa! GRATULUJĘ!

eh dziewczyny :-(
dzisiaj zaliczyłam pierwszego pawia porannego, poszłam pod prysznic, mój mąż krzyczy z kuchni "zjesz jajecznicę?!?" nagle zobaczyłam tą parującą jajecznicę oczyma wyobraźni i nagle zgięło mnie wpół i zwymiotowałam, a raczej próbowałam zwymiotować bo żołądek pusty i tylko miałam takie bolesne skurcze, yh... obrzydliwe uczucie... :baffled:

Całusy dla listopadowych mamuś!

Hej!!!
Dziewczyny chciałam pogratulwać Wam serdecznie ja tez jestem listopadowa mama ale 2006 i życzyc dużo zdrowka i spokojnej calej ciazy oraz szybkich i bezbolesnych porodow:laugh2:

buziaczki:-)

cześć Lilka!!! no proszę następna mamusia listopadowa! GRATULUJĘ!

eh dziewczyny :-(
dzisiaj zaliczyłam pierwszego pawia porannego, poszłam pod prysznic, mój mąż krzyczy z kuchni "zjesz jajecznicę?!?" nagle zobaczyłam tą parującą jajecznicę oczyma wyobraźni i nagle zgięło mnie wpół i zwymiotowałam, a raczej próbowałam zwymiotować bo żołądek pusty i tylko miałam takie bolesne skurcze, yh... obrzydliwe uczucie... :baffled:

Całusy dla listopadowych mamuś!

czesc Misiu :-)

ojj wspolczuje dzisiejszego przezycia
miejmy nadzieje ze to tylko jednorazowy wybryk

ja z Milenką mmialam takie nudnosci ze trzymały mnie cały dzien i całe 4 miesiace
przez ten czas nie przytyłam nic!!!
na szczescie nie wymiotowałam

i w sumie etraz tylko tego sie obawiam,bo ponoc kazda ciaza jest inna....no ja tego typu bajeru bym nie chciała miec:sick: :cool2:

ale co mnie przeraza na dzien dzisiejszy to....wzmozony apetyt
wczoraj o 1 w nocy wstałam by zrobic sobie jesc bo chyba bym nie zasneła!!
no jeszcze w nocy nie zdarzyło mi sie wstawac po jedzonko:eek:
jejuska oby to nie oznaczało ze tak cały czas bedzie bo sie posiekam normalnie:baffled:

z Milena przytyłamw ciazy 9 kg i nie chciałabym tym razem wiecej....szczegolnie ze juz teraz do chudzielcow sie nie zaliczam....

reklama
Do góry