• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lilka boska koszulka! cudo! oj nie za długo ją będziesz miała na sobie, Karol jak Cię ujrzy to chyba ją porwie w szale namiętności! bardzo sexy!

reklama
Lilka no no...chcialam napisac tylko nie zrobcie trzeciego dziecka,no ale sie nie da :laugh2:
Maz padnie z zachwytu:tak:
To znaczy,ze idziemy razem na usg ;-):tak:
Ja tez mam 5 czerwca :-)

Ja robie kasze z gulaszem i zasmazana kapuste kiszona :laugh2:
Alez mi ona pachnie,a kwasna ze hoho:laugh2:

Lilka... no ja tez dopisuje sie, ze koszulka suuuper
(widze, ze sie szykujesz na powitanie mezusia...:-D)

a co do obiadku to u nas dzis (jak i wczoraj) fasolka po bretonsku:-) moj maz uwielbia...

Anineczko, jak sie robi kapuste kiszona zasmazana? ...bo pierwsze slysze... (ja teraz smigam z duszona mloda kapustka na gesto ze smietanka)

Aniulko bardzo prosto :tak:
Cebulę pokrojoną w kostkę podsmażam na oleju, a następnie wrzucam pokrojoną kapustę kiszoną. Dodaję trochę wody, liść laurowy i ziele angielskie.
Najpierw dusze a pozniej jak woda wyparuje to podsmazam ;-)
Pychotka :-)

Lilka boska koszulka! cudo! oj nie za długo ją będziesz miała na sobie, Karol jak Cię ujrzy to chyba ją porwie w szale namiętności! bardzo sexy!

hahaaa
wiecie on wroci w nocy i w takim stroju zamierzam mu drzwi otworzyc :-D:-p:cool2::-D
ale porwac mu nei pozwole hihiiii

Lilka no no...chcialam napisac tylko nie zrobcie trzeciego dziecka,no ale sie nie da :laugh2:
Maz padnie z zachwytu:tak:
To znaczy,ze idziemy razem na usg ;-):tak:
Ja tez mam 5 czerwca :-)

Anineczka....moj mezulo od dłuzszego czasu mi mowi ze ten bejbiczek to nie ostatni:cool2:

wczesniej mowilismy sobei ze chcemy meic dwojeczke a jak bedzie nam sie lepiej powodzic to trojeczke
ale widze ze Karolowi rola taty bardzo odpowiada :happy: no i musze przyznac ze jest super tata
ale jesli to dopiero za pare latek
teraz chce isc do pracy i dalej sie uczyc
;-) a i tak do pracy pojde dopiero jak norweski w miare opanuje....wiec z roczek posiedze w domku...

Aniulko bardzo prosto :tak:
Cebulę pokrojoną w kostkę podsmażam na oleju, a następnie wrzucam pokrojoną kapustę kiszoną. Dodaję trochę wody, liść laurowy i ziele angielskie.
Najpierw dusze a pozniej jak woda wyparuje to podsmazam ;-)
Pychotka :-)

ja robie tak ze jak woda wyparuje to juz nie podsmazam
w sklepach jest przyprawa firmy GALEO do kapusty i dodaje troszeczke i jest super smak
polecam :tak:

dziewczyny ciesze sie ze wam sie podoba ta koszulka:-)
szukałam czegos na swoj wymiar i naprawde mały wybor czegos ciekawego .... i nie byłam taka pzrekonana do konca,a teraz wiem ze dobrze wybrałam
dzieki!! :-)

Anineczka mi tez wczoraj pwoiedzial ze to nie ostatnie :-)
wczesniej mowil ale brałam to jako zart...
na starosc sie odmlodzimy nie?? malutkim brzdacem :-)
a starszaki beda nam pomagac ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry