Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

maly uwielbia tak robi ze mna zakupy a ostatnio juz sam chwyta rzeczy z polek jak ma tylko okazje tzn raz mi wzia paczke maly chipsow bo akura bylam bardzo blisko polki

a ja jutro jade na cały dzień do Gorlic otwieramy tam sklep nowy i musze wszystkiego przypilnować...Kapik zostaje cały dzień z Dawidem!!!!!masakra jak oni to przeżyjąno cóż zobaczymy najwyżej przyjadę do mnie;-)

a co do przewrotow to jeszcze ma czas
Ciekawe jak u Asix i Maciusia![]()
Asix jak cos będziesz potrzebowała to pisz śmiało to Ci wyśle przecież nie bedzie to dla mnei żaden problem...![]()

narazie jeszcze poczekam do niedzieli i zobacze co z tego wyjdzieno to sie poryczałam ze śmiechu
Wisienka tydzień to może być za małożartuje oczywiście hehehehe

Hmmm, widzilam reklame filmu Sierociniec... wydaje sie extra! Daj znac jak jest naprawde;-)
tylko ze ja na koncu ryczalam, bo jak chodzi o dzieci to ja jakas teraz miekka jestem!!
Asix i jak po kaszy?
Asix, wlasnie jak tam u Was?

dzieńd obry:-) ja pierwsza ja pierwsza;-)
bo Kapik dzis wstał o 5.30..ale to przez Dawida bo zamiast dać mu smoka to ten zaczął gadać z nim:-) a jak mu powiedziałam godzinę to się załamał:-) hihih no i teraz obaj gadają
buziak mykam sie przygotowywać
Miłego dnia wszystkim
a u mnie cudna pogoda ani jednej chmurki a ja musze jechać![]()

My się kiedyś obkupiliśmy w herbaty w Czechach. Firma Pickwick robi pyszne, np. truskawkowo-śmietankowa mniam. Niestety już nam się skończyły i nie ma komu po nie pojechać.

Wisienka... no smialam sie znowu... och, kobietko... tdzien nie chcesz sie pokazywac, pusto by tu bylo bez Ciebie;-)

Znowu sie rozpisalycie, poczytala m , ale juz nie wiem co komu napisac;-)
aha
Lilka
super autko
Beatko
zazdroszcze samopoczucia podczas prowadzenia auta, ja to normalnie nienawidze jezdzic
Ciagle widze zagrozenie na drodze
. Chyba nigdy sie nie przelamie
, dlatego nie jezdze...
My mielismy szczepienie, teraz kolejne dopiero za 3 miesiace. Chlopaki ida leb w lep po 70 cm i 8400g.
Kathhe pytalam o ta glowke u nas i lekarz dalej twardo twierdzi , ze to samo sie unormuje. Probowal przekrecac w jedna i w druga strone i stwierdzil, ze jest ok i ze jak dziecko zacznie siadac i raczkowac to sie wyrowna. Oby mial racje![]()

Ladinko ale przeżycia.A z tych kijów myślałam,że padne.
Oho czuje smród
Karina a w avatarku to chyba nie Szymek? Bo już widziałam to zdjęcie u innej mamy na bb? ;-)
Lece przebra pampera Mattowi i zrobić kawusie.
Aha.Mattowi ten ząbek rośnie na skos...jak myślicie,naprostuje sie ?![]()
i bazyliędzien dobry:-) ale piekna dzis pogoda
wlasnie wsalismy, lece na dol pocwiczyc, umyc sie i ubrac... zrobie sniadanko i zajrze tu;-);-)
podziwiam no Anineczko Ciebie również za wytrwałość
Beatko
dobre z tym psemJa nikogo i niczego nie potracilam naszczescie;-), ale zjechalam do przepasci w gorach
zatrzymalam sie na galeziach
Wtedy powiedzialam , ze nie wsiade i ...wsiadlam po dwoch dniach ...no i zatrzasnelam w aucie kluczyki w samochodzie na srodku drogi
Od tamtego dnie juz nie jezdze
zaznacze, ze ze stresu otworzylam samochod sama... kijami narciarskimi
A co do blizniakow to tak sie balam, ale jest super! nie moge sie nimi nacieszyc, chociaz kiedys chcialm miec tylko dwoje dzieci i najlepiej dwie cory;-)Wszyscy nas zaczepiaja na spacerach, kazdy do wozka zaglada, chodzimy dumni jak pawie![]()

Dzień dobry Kobitki
Nocka o dziwo minęła nam bardzo spokojnie
małż dziś w pracy, teście na wsi szwagier gdzieś się pałęta, więc siedzimy na razie same :-(
fajnie że pozbyłas się teściów przynajmniej luzik
Cześć dziewczynki!
Cały dzionek na dworku byliśmy tak pięknie i gorąco u nas
Byliśmy na wystawie kwiatów przy stadninie koni i kupiłam sobie do donixczek pomidory koktailowe będę uprawiaći bazylię
Ola znowu ma zakażenie ropne oczu już mi ręce opadły i kolejne krople
To tak w skrócie dzionek
Karina dzisiaj wózek spisał się super na słońcu budka rozpinana na zamek super chroni przed słońcem to kolejny +