anineczka
królowa mrówek :P
Helloł
Dzidziol dostał po 24 mleko i spał do rana.
Ale nie o to mi chodziło
Po prostu wymiękłam i dałam tą butle,ale był strasznie głodny,bo jak zazwyczaj wypija 30-40 ml to teraz 170ml poszło.
Ale dziś znowu walczymy.
Joile Matt jest butelkowy i mniemam,że w ksiązkach mówią o butelkowych dzieciach.Zapytajmy Pusi bo ona czyta teraz "Uśnij wreszcie".
Wisienko to nie Antosia odzwyczajam od butli w nocy tylko Matta ;-)
Antek jak skończył 2 miesiące już przesypiał nocki całe
Iwcia łącze się w bólu.

Dzidziol dostał po 24 mleko i spał do rana.
Ale nie o to mi chodziło
Po prostu wymiękłam i dałam tą butle,ale był strasznie głodny,bo jak zazwyczaj wypija 30-40 ml to teraz 170ml poszło.Ale dziś znowu walczymy.
Joile Matt jest butelkowy i mniemam,że w ksiązkach mówią o butelkowych dzieciach.Zapytajmy Pusi bo ona czyta teraz "Uśnij wreszcie".

Wisienko to nie Antosia odzwyczajam od butli w nocy tylko Matta ;-)
Antek jak skończył 2 miesiące już przesypiał nocki całe

Iwcia łącze się w bólu.

a wlasnie?? amanda juz jest zaklepana, bo zapomnialam, jak nie to Matti jest barrrrdzo chetny 
Poszłam suszyć głowę... nie było mnie może z 10 minut a ta gwiazda dopełzła do przedpokoju i cała szczęśliwa
a już od paru dni spała rano po 1,5 h. Znów jej się wszystko poprzestawiało, jak zwykle na gorsze.Z tego zmęczenia nocnym niespaniem to mi się już nawet na spacer nie chce iść.:-(

wiem że to może być i przez szczepienie i przez zęby ale moja cierpliwość powoli sie już kończy :-