reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
karina rzeczywiscie pustki tu straszne ;-)
ja tam bym wchodilia na Twoim miejscu, jak to sie mowi nie zaryzykujesz nic nie masz ;-):-) czytalam na czym to polega na watku z zabawkami i w sumie nic nie masz do stracenia, zawsze jak cos to masz towar, ale jestem pewna ze uda Ci sie go sprzedac.

Hej
Padam na twarz.
Całą góre dziś wysprzątałam :baffled:
I na dole ogarnełam...uffff.
Mąż tylko przetrze podłogi bo ja już nie mogę.

Wisienko śliczny paseczek z Davidem :tak::tak:

Lilka to mówisz,że cały dzień nie podchodziłaś do kompa :-D

Zaraz będzie U Can Dance :-)

Dzisiaj z racji posprzatania i wyprasowania mam wieczorek dla siebie Anulka tylko nie śmiej się miałam powiedzieć jaki jest ten nieszczęsny "Sierociniec" ale dopiero dzisiaj mam zamiar go oglądnąć;-)

Oglądaliśmy z M ten film i nam się bardzo podobał :tak::tak:

My już po basenie i zakupach - Kacper wykapany najedzony usypia

Wisienko nie wzięłam aparatu na basen za każdym razem zapominam a jak pamiętam to baterie sa rozładowane :crazy:. Kacper dziś dwa razy nurkował denerwowała go taka starsza dziewczynka która sobie od tak piszczała i krzyczała i to Kacperkowi nie pasowało zresztą nam tez :baffled:. W piątek mamy zamiar iść odrobić stracone zajęcia zobaczymy jak nam to wyjdzie.

Jutro na 8:15 mamy w końcu to odłożone z powodu kataru ostatnie szczepienie mam nadzieje że nie będzie Kacperka bolało za bardzo

karina1980 przeliczaj kalkuluj i czekamy na ofertę :-) żebym wiedziała ile mam kasy odkładać na zakupy haah:-D:-D:-D

No Kacper usnął bo nie słychac jego gadania ;-)

Przesylam buziaczki dla Olenki ;-):-)

Asix teraz mi sie przypomnialo, to ty chyba pytalas czy Amanda jest zarezerwowana, a wiec jest przez annineczke :-D:-D

annineczka dziekuje :))))))

ja sie dzis rano tak naprodukowalam....a przy wysylce posta mi sie strona zawiesila i h..j:wściekła/y:

dlatego dzis nie napisalam nic bo sie wscieklam:angry:

Lilka zdarza sie wiem ze wscieklosc bierze bo nieraz nie ma czasu albo brzdace nasze marudza i jak juz szybko napiszemy to wszystko wywala sie albo inne cuda sie dzieja.
Ale nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi a pozatym tez szkrabkowi:tak::-)

Alemi sie nie chce tego obiadu na jutro robic

Aneczka podchodzilam podchodzilam ale nic nie pisalam:happy:
normalnie mnie takie akcje wkurzaja

dzis sie z lekka nasprzatalam,ale obiadu nei zrobilam :-p of kors moj niezadowolony,ale kupil pizze
wogole to dzis mamy 5 lat odkad jestesmy razem hehee
ale chlopina mnie wkurzyl i teraz siedzimy obaj przed kompami:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry