reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama

Witaj Misia jejku jak dawno Ciebie nie bylo:tak::-)oj zabiegana jestes. Mam nadzieje ze chlopcy szybko pozbeda sie smarkania:tak:

Oj ja też mam taką nadzieję, Igi miał dzisiaj takie długie gęste gluty że trzy razy filtr musiałam zmienić w sopelku żeby mu to wszystko ładnie odessać, najgorzej chorować jak jest tak ciepło... nawet nie wiadomo jak ubrać dziecko :-(

Cos mnie gardło tak jak by zaczyna pobolewać :baffled: mam nadzieję, że nic z tego nie będzie:confused:

Pusiu może przepłucz gardełko wodą z solą. To fajny sposób na początkowe bóle gardła, bo zapobiega rozwinięciu się jakiejś większej infekcji.

A co do budowy to w przyszłym tygodniu będziemy robić deke. więc mury parteru już gotowe:-)
A w galerii jak się zmognę to wkleje zdjęcie obiecanej sukienki, budowy i małego terrosrystę Piotrka;-)

Wow, kibicuję w takim razie z budową. Wklej sukienkę koniecznie!

Anulka, no nie mam pytań jakie boskie fotki Oskarka masz w podpisie :tak:

Ma któraś może garnki ingenio?

Wiecie co, chyba wrócę do XP bo mnie ta Vista już nieźle wkurza :baffled: non stop mi się coś zawiesza... no wściec się można...

hej laseczki

padam, dzien na dzialce u tesciow....ehhh goooracooo

pusia mam pytanko, w czym Kacperek sie kapie na basenie, same kapielowki?czy sa jakies nieprzemakalne pampersy:-)?bo chce zeby mala sie popluskala w malym baseniku na dzialce u tesciow i nie wiem w czym ja tam kapac:baffled:

misia mnie tez vista wqrzala:P

dzieki za komplementy;-)

co do garnkow to choruje na nie, ale jeszcze sie nie dorobilismy:-p jak dla mnie sa fajowe:-)

zdrowka zycze dla Twoich chlopakow - i lepszych nocek, u nas tez sie ostatnio porypaly - bylo cudnie 19.40-7.00 a teraz 20.00-21 i pobudka k.6. A w nocy 2 razy amciu i problem z usnieciem potem... ach, ale chyba ida teraz gorne jedynki, albo mam na co zwalic - ale podbnie bylo jak szly dolne:baffled:

kathhe ale wiesz co, nie ma sensu malutkiej zakładać pieluszki po to żeby się popluskała w baseniku, bo te pieluszki mają za zadanie chronić baseny publiczne przed zanieczyszczeniem przez dzieci, a tak to dla mnie takie trochę na wyrost ze specjalnie zakładaną pieluszką do malutkiego baseniku u dziadków ;-)
Ja moje dzieciaki jak pluskam w ogórdku to na golasa :tak: a jak idą na basen to wkładamy kąpieluszki :-)

Karina, widze ze bedzie troche wspolniczek:-):-) jak dla mnie to ten stolik extra, a basen tak umiarkowanie - ale jesli to podoba mi sie ten co Pusia znalazla:-)

Hehehe no wlasnie tez widze:tak: ale mam nadzieje ze nie tylko zyski bedziemy dzielic ale i straty:baffled:nie nie mam nadzieje ze tego nie bedzie

Oj ja też mam taką nadzieję, Igi miał dzisiaj takie długie gęste gluty że trzy razy filtr musiałam zmienić w sopelku żeby mu to wszystko ładnie odessać, najgorzej chorować jak jest tak ciepło... nawet nie wiadomo jak ubrać dziecko :-(

Pusiu może przepłucz gardełko wodą z solą. To fajny sposób na początkowe bóle gardła, bo zapobiega rozwinięciu się jakiejś większej infekcji.

Wow, kibicuję w takim razie z budową. Wklej sukienkę koniecznie!

Wiecie co, chyba wrócę do XP bo mnie ta Vista już nieźle wkurza :baffled: non stop mi się coś zawiesza... no wściec się można...

Misia ja osobiscie nie mam ale slyszalam ze sa dobre chcialabym je miec bo moje z tymi uszami denerwuja mnie.
Co do systemu to ja wszedzie mam tylko XP:tak:

reklama
Anulka sliczne zdjecia:tak:

Karina ja tak jak Pusia myśle,że kącik dla mamy karmiącej powinien być i koniecznie miejsce na przebranie maluszka.
Widzisz,masz najlepszych doradców na świecie-nas mamy :tak:
Tak Karina koniecznie miejsce do przewijania i kącik dlA starszych dzieci

Dziewczyny a co Wy na to?????

i na to???

ten stolik jest dosc duzy przy nim moze usiac szescioro dzieci
Mnie się podoba:tak:

Laski jak wy drukujecie szok!!!
Ja tradycyjnie znów nie mam na nic czasu. W dodatku młody dziś tak marudny że szok. A ja sama z nim bo mężuś znów cały dzień na budowie. Mam kryzys siedzienia w domu. Chcę do ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apropos zbioderkami małego wsio ok. To była nasza ostatnia wizyta. :tak:
A z moim brzuchem to żadnych zmian kobitka nie zauwazyła. nie mam guza ani nic z tym stylu. Powiedziała że to tylko gazy w jelitach czy jakoś tak ale jakoś dalej nie daje mi to spokoju bo nie jarze jak moge pod palcem wyczuwać gazy?? no nic bede jeszcze kombinować coś z lekarzem rodzinnym, żeby mnie wysłał na USG na NFZ. Bo jakoś się nie uspokoiłam dalej:baffled:
Ja jestem z tyhch czarnowidzących wszytsko:crazy:
:-(
Elbra będzie dobrze moze to rzeczywiscie nic takiego ale na usg się powinnaś wybrać i głowa do góry:tak:

...
Witaj Misia zdrówka maluchom życzę
Ja mam ingenio są super warte grzechu tylko pokrywki te plastikowe do dupy

Ale pięknie było wróciliśmy o 21:szok:ale dzieciaki nakarmione wykąpane w fotelikach usnęły poprzenosiłam do łózek i mam labę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry