Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heheheh, Wiku to się nawet dobrał do moich i powiedział że dobre ;-)
co się dzieje Elbruś?
Dziunia, główka do góry! Ściskam pozytywnie! Śpij dobrze!

Chyba chodzi o to "krzesełko" w którym jedł u dziadków. jak dobrze kojarze.
A ja mam pytanie z innej beczki. Czy kóraś z was używa/używała jakiegoś balsamu do ciała brązującego??? i może jakiś polecić i czy to ogole jest coś warte??
bo nigdy nie używałam takiego balsamu a na solare nie chce już iść. a weselicho tuż tuż![]()
jest bardzo fajny z tym zeby byla opalenizna trzeba przez ok 3-4 dni smarowac sie nim ale ja osobiscie nie mialam nigdy pla przy nim (a po samopolaczu mialam mimo ze robie piling)

hahaa no to z tymi stopami jest dobre 

A i non stop skarpety sobie ściąga ja jej zakładam a ona sru ściąga i hihra się jak nie wiem
Mój też nie lubiHehehe no to super
Powiem ze nawet moj maz nie lubi pilki ( z czego bardzo sie ciesze) i teraz zamiast jej ogladamy sobie film
Dobra ja zmykam dziewczyny zalicze wanienke i lozko
DOBRANOC

Elbra ja tez mam w sprayu Garnier skóra muśnięta słońcem z morelami bardzo fajny i nie brudzi ubrań a do twarzy i dekoldu polecam chusteczkę La roche-posay na 3-4 razy starcza jest super w aptekach tylkoChyba chodzi o to "krzesełko" w którym jedł u dziadków. jak dobrze kojarze.
A ja mam pytanie z innej beczki. Czy kóraś z was używa/używała jakiegoś balsamu do ciała brązującego??? i może jakiś polecić i czy to ogole jest coś warte??
bo nigdy nie używałam takiego balsamu a na solare nie chce już iść. a weselicho tuż tuż![]()
wyszedł nam w sobotę drugi ząbek
:-):-):-)

......maślanka poszła już w ruch.......
pobyłyśmy z Amandą do 21.00 potem ją poszłam wykąpać nakarmić i położyć spać

.......no i dałam jej tego drugiego cysia przytuliłam do siebie i k...wa zasnęłam

obudziło mnie grzmotnięcie Amandy o podłogę i jej płacz :-