Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na razie mam do dyspozycji 150 metrow ale niedlugo w ramach tego samego czynszu dodadza mi jeszcze 50
kurcze czynsz okazal sie troche wyzszy bo 4300 ale poszla nam na reke i przez pierwsze trzy miesiace bedziemy placic 3 tysiace
sciagam tesciowa na urlop z pracy i dajemy kartke dzisiaj ze szukamy pracownika no to teraz bedzie trzeba rekawki zakasac i do roboty heheheh

dobre dziecko 

Dzeiwczynki nie poczytam bo jadę do szczawnicy na rowerki;-)
mężuś mi zrobił niespodziankę:-)
wyszedł do pracy ale niedługo potem wrócił:-) z bukietem kwiatów i wielka iloscia poziomek w prezencie:-) mniam mniam:-) no i jedziemy na wycieczke:-) moja mamę ściagnął do Kapika;-)
a ja wieczorkiem robie pyszniutką kolacyjkę;-)
buziak kochane miłego dnia
zdam relacje jak było;-) mam nadzieje że sie nie pokłócimy bo w zeszłym roku bylismy obrazeni na siebie pół dniabuziak

No to dziewuszki wrocilam z rozmowy mam lokalna razie mam do dyspozycji 150 metrow ale niedlugo w ramach tego samego czynszu dodadza mi jeszcze 50
kurcze czynsz okazal sie troche wyzszy bo 4300 ale poszla nam na reke i przez pierwsze trzy miesiace bedziemy placic 3 tysiace
sciagam tesciowa na urlop z pracy i dajemy kartke dzisiaj ze szukamy pracownika no to teraz bedzie trzeba rekawki zakasac i do roboty heheheh
Zeby tylko udalo sie i zeby byl to trafiony pomysl tylko![]()

wystarczy żeby choć troszkę różnił się Twój sklep od innych np miła usługa ładny i przejrzysty wystrój (jak dla mnie ważna jest przejrzystość w takim sklepie żeby w miarę łatwo było znaleźć co sie szuka) udogodnienia dla matki z dzieckiem coś do zabawy dla dzieci i jak napisałaś ta plazma i myślę że sukces murowany
Na pewno będzie to trafiony pomysłwystarczy żeby choć troszkę różnił się Twój sklep od innych np miła usługa ładny i przejrzysty wystrój (jak dla mnie ważna jest przejrzystość w takim sklepie żeby w miarę łatwo było znaleźć co sie szuka) udogodnienia dla matki z dzieckiem coś do zabawy dla dzieci i jak napisałaś ta plazma i myślę że sukces murowany
![]()
obys miala racje tego sie bede trzymac

boi sie chyba, ze bedzie bolec:-( dalam mu po raz pierwszy czopka na noc, rano znowu sie preezyl i nie chcial zrobic kupy, no ale wygrala bo byla luzna (przez tego czopka pewnie) i troszke poszlo... no ale nie moge patrzez na to, ze tak sie boi... dlatego jedziemy do tej lekarki, jest specjalista od takich problemow u dzieci - zobaczymy. No i jeszcze tak odnosnie jablka to wczoraj pytalam lekrki czy jablko tarte zapiera, powiedzila OCZYWISCIE!!!!dziendoberek!!!
no wreszcie jestem tyle, ze nieprzytomna, imprezy nie odespalam a tu maly 2 noc z rzedu placze w nocy jakby go ze skory obdzierali no i je tyle co kot naplakal![]()
postaram sie troche was poczytac...

Dzeiwczynki nie poczytam bo jadę do szczawnicy na rowerki;-)
mężuś mi zrobił niespodziankę:-)
wyszedł do pracy ale niedługo potem wrócił:-) z bukietem kwiatów i wielka iloscia poziomek w prezencie:-) mniam mniam:-) no i jedziemy na wycieczke:-) moja mamę ściagnął do Kapika;-)
a ja wieczorkiem robie pyszniutką kolacyjkę;-)
buziak kochane miłego dnia
zdam relacje jak było;-) mam nadzieje że sie nie pokłócimy bo w zeszłym roku bylismy obrazeni na siebie pół dniabuziak
No to dziewuszki wrocilam z rozmowy mam lokalna razie mam do dyspozycji 150 metrow ale niedlugo w ramach tego samego czynszu dodadza mi jeszcze 50
Zeby tylko udalo sie i zeby byl to trafiony pomysl tylko![]()

dzien dobry:-)
Dziewczyny pytalam, ale jakos przemilczalyscie.. czy slyszalyscie - stosowalyscie masaze na brzuch - tak u profesjonalnego masazysty? Bo kosmetyczka mi doradzila masaze i nie wiem
My dzis k.14 tej jedziemy do Wrocka do gastroenterologa dzieciecego... prywatnie. Unormowalo sie w sumie, kupka jest co 2 dzien... kasza od poczatku czerwca odstawiona, owoce 2 x dziennie i 3x dziennie minimalna dawka lktulozy 2,5ml... ale wczoraj (kupka byla przedwczoraj) Oskar od rana stekal, i sie wkurzal jak nie szlo... zdjelam mu pieluszke i dociskalam kolanka do brzusia, by bylo latwiej to normalnie zaciskal pupe, zeby kupa nie poszlaboi sie chyba, ze bedzie bolec:-( dalam mu po raz pierwszy czopka na noc, rano znowu sie preezyl i nie chcial zrobic kupy, no ale wygrala bo byla luzna (przez tego czopka pewnie) i troszke poszlo... no ale nie moge patrzez na to, ze tak sie boi... dlatego jedziemy do tej lekarki, jest specjalista od takich problemow u dzieci - zobaczymy. No i jeszcze tak odnosnie jablka to wczoraj pytalam lekrki czy jablko tarte zapiera, powiedzila OCZYWISCIE!!!!
Och... boje sie... i jakos smutno mi...:-(

. Spadam po kawkę bo padnę dzisiaj.