Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wisienka .......oczywiscie ze 'where is everybody ' to tak jak somebody , nobody , anybody etc.
taka forma .........penie wynika to z tego ze 'body' cialo jest TO czyli nijaki
:-)Oj Anulka wiem wiemnaprawde postaram sie w weekend porobic zdjecia i z ta sukienka i klaczkami i wkleje
Aaaaa no to wszysto jasne zatem zycze powodzeniatylko wspolczuje Tobie 12 godzin to nog nie bedziesz czuc chyba ze jestes przyzwyczajona

sorki
annineczka widze ze masz polska czcionke, kompa masz z polski czy jak?
Misia jak ja Cię rozumiem :-Hej laski, oglądałam mecz
Jestem tak zła że zaraz chyba się napiję
przeżywałam ten mecz, cieszyłam się a ten !@#$%#@!@#$@!# sędzia kalosz nam przy!#$%^@ ten karny
super żeśmy zagrali w drugiej połowie, Roger pięknie pyknął gola a tu ten ch... ni z gruszki ni z pietruszki nam dowalił, no za jaja bym go wytargała. Pieprzony angol
Jestem w takim szoku, że aż mi się chce płakać... :-(

mała utkneła . wyciągali ją kleszczami, miała pękniętą czaszkę , połamane obojczyk i ramie i jeszcze inne obrażenia , szkoda gadać

jej drugie dziecko też nie mogło sie urodzić bo było poowijane pępowiną tylko cud je uratował bo też kazali jej rodzić naturalnie ,brak słów

;-)
bira może jakiegoś dobrego drina na odstresowanie?![]()
co liczby naturalnych porodów to moja babcia rodziła 17 razy;-)

sprawdz na pasku narzedzi kolo zegara masz pasek jezyka tam to powinno byc -jak dobrze zajarzylam o co ci chodzi

i co sie stalo z tym dzieckiem? zyje? Wisienko Eurekaasix jestes genialna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ąężćś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jupii !!!!!!!!!!!!!!!
dziunia to strasznei co sie stalo z tym dzieckiem? zyje?
spadam spac, Dobranoc wszystkim

i co sie stalo z tym dzieckiem? zyje?