E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

a z samego rana juz szukalismy prezentow:-)to bylo swietne. potem jak doroslismy to juz bez pastowania
ale zawsze jakis prezent byl w butach
z mezem dajemy sobie zawsze slodycze tylko, a Marysia w tym roku jest jeszcze za malutka wiec dostala tylko cos slodkiego, za rok wprowadze tradycje z butami, zobaczymy jak przebiegnie
zaraz jedziemy do dziadkow jednych i drugich i wiem ze od nich mala cos tam fajnego ma dostac

no i za jakis czas pomyslimy o odstawieniu zupelnym, ale to chyba k. marca.

:-):-):-)
tylko wiadomo ze nie potrwa dzien dwa ale dluzszy czas
trzeba dac dziecku szanse na przyzwyczajenie sie
jak z nocnym wam sie udalo to z tym w ciagu dnia bedzie latwiej:-)
ale tak mi zleciało.Ja tez nic specjalnego nie dawałam 2 gry z Biedronki Michałowi po 10 zł i 4 słoiczki dla Olki deserków:-)

Dekoracje świąteczna juz mam pozawieszane jeszcze tylko wianek na drzwi nowy muszę kupić.Ola bardzo polubiła lampki choinkowe
wizyte u tesciów

no i ozdoby, chyba zrezygnuje z bombek szklanych, choc mam glownie takowe
ale co tam kupie jakies slomkowe, drwniane, papierowe