Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

I całe trzy godziny na nóżkach
Chyba wszystkie "kaki" w parku dzisiaj zobaczyłam
Biegałam od stawu do stawu... Nawet psy padły... Ini zresztą w końcu też, ale jeszcze musiała trochę poszogunić;-)
Ale wszystkie nasze listopadowe księżniczki to małe charakterne zbóje. Co do sztuki

i nie bedzie swietowac dnia babci

wieczorkiem jedziemy jeszcze do moich rodzicowz czekoladkami

...ale naszlo mnie jakos dzis na buraki... tak dawno nie jadlam, ze szok... mam w lodowce sosik smietanowo-koperkowy z piersia kurczaczka, obralam ziemniaki, jak Oskar wstanei to tylk owstawie ziemniaczki i juz;-)

Próbuje wejść na stół
a tu az tyle

i nie wiem dlaczego
.U nas brzydko na dworzu jeszcze zdołowana jestem generalnie wszystkim jakaś deprecha taka podła mnie dopadła
.
oj oj ale fajnie może być juz Ela

Elu w takim razie Piotruś ma urode po Tobie i nie ma się czym przejmować, a badania dla świętego spokoju lepiej zrobić.ja byłam dziś z młodym u lekarza. dostałam skierowanie na badanie krwi i moczu więc jutro jedziemy pobrać krew i rano siuski będziemy łapać
W sumie Piter wazy dziś teraz 11,6 kg to całkowice w normie
dostaliśmy jakieś żelazo do picia przez miesiąc. Bo ma młody chyba za mało witamin
A blady jest zapewne po mnie bo ja zawsze prześwituje w ciemnościach swoją bladością
Ale na wszelki wypadek dała nam lekarka skierowanie na badania. I dobrze bo o to mi chodziło:-)
Aluśka Amanda widze ze jak dwie krople wody z Blanka, moja dziś nic nie spała, na szczęście teraz padła więc wieczór pierwszy od tygodnia spokojny..uffU mnie z usypianiem to jest różniejednego dnia zrobi sobie popołudniową drzemkę( od 30min do 1 godzi) a drugiego pędzie szaleć cały dzień i ani grama zmęczenia nie będzie po niej widać
ehhh
![]()
Witaj Anineczko:-) Powodzenia na marcowym egzaminie!!!
Hej :-):-)
Ini śpi. Przegoniła mnie dzisiaj gwiazda po parku, że myślałam, że mi nogi w tyłek wrosną. Takie małe cuś, a siły ma dwa razy tyle co jaI całe trzy godziny na nóżkach
Chyba wszystkie "kaki" w parku dzisiaj zobaczyłam
Biegałam od stawu do stawu... Nawet psy padły... Ini zresztą w końcu też, ale jeszcze musiała trochę poszogunić;-)
:-)
Pocieszam się ze ja podobno też taka byłam jak byłam mała i wyrosłam z tego więc trzeba mieć nadzieje
Anulka moze teraz wrócę na dłużej do was..Women, Jaogoda, Anineczko... kope lat
Jagoda, to rozkrecilas biznes -drugi sklepik, super!!! noi gratki za odyccowanie sie... my jeszcze jestesmy na cycu, ale juz tez koncowka![]()

Beata witaj!
Witam sie Jagoda, Women, Anineczka(następnym razem zdasz