Witam , terazmoze cosik uda mi sie napisac!
Larvuniu na pewno zdazysz kupic jeszcze rzeczy dla maluszka i zycze wam tego z calego serca by bylo to juz na swoim!!!!!
Marthusiu , jezeli jeszcze nie wiesz jakie dane przeslac do Misi to wejdz na strone 390 tego watku, tam misia podala jakby to widziala!!!
Women, podpisuje sie pod Aneczka- nie szalej kochana bo co ci z tego jak dzidzia sie rozpedzi i bedzie chciala sie szybciej z wrazenia urodzic????
Sabinko ja tez chce placki smazyc ale dzis idziemy do kolezanki na 19 urodzinki i nie chce mi sie domu zasmrodzic zapaszkami!!! A tak mi sie marza placuszki!!! Moze w poniedzialek???
Misiu super , ze masz kamerke! Moja siostra tez sobie wlasnie wczoraj kupila a ze mieszka w Szwajcarji to tez licze na mniejsze rachunki za telefon!!!
Probowalam sobie Ciebie wpisac na liste skypa ale jakos mi sie nie udalo!!!
Wszystkim stodniowkowym mamusiom i tym ktore juz przekroczyly stowke zycze wszystkiego najlepszego!!!
A co do tych imion to wydaje misie to niesprawiedliwe! Dlaczego czlowiek w polsce musi wybierac z imion, ktore mu sie moze niepodobaja????? Ruskich imion jest ew Polsce duzo, a dlöaczego imiona z innych krajow musza byc dostosowane do naszego kraju???? Ja rozumiem zeby nie skrzywdzic dziecka naprzaklad imieniem Legolas (jak moj maz chcial nazwac Allanka) ale takie imiona jak Jordan, Evan (kolezanka chviala tak nazwac synka) to przeciez piekne imiona dla naszych pociech!!!!
Kobietki ciesze sie ze wasze testy na cukier wyszly dobre!
Ladnina dziwne ze u was tego nie robia???? Taki test z krwi slyszalam ze nie jest 100% bo to powionno sie sprawdzic przed i po obciazeniu glukoza!!!!