Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam do was krotki epytanie???? Jak to jest z tymi imionami w polsce??? Przeciez jakby to bylo naprzyklad tureckie dziecko to co, turek musi nazwac swojego synka Jasiu a nie Tarkan naprzyklad???? Dlaczego w innych krajach nie ma problemu z imionami tylko w pl tak jest!????

no dokładnie..To zeby nadac dziecku niepolskie imie to trzeba miec meza obcokrajowca????
Toz to totalny idiotyzm!!!!!! I Polska jest w Unii?????? Z takim podejsciem to daleko nie zajdziemy!!!!

, nigdy nie wiem co mam zrobic
Dzisiaj zalozylam bunt i zjedlismy w restauracji;-) Bo juz mi sie nie dobrze robi o tego codziennego wymyslania menu
Moj maz przychodzi w trakcie pracy na obiad do domu, wiec musze cos zwykle upichcic.
No i wlasnie teraz trwa moda wynajdywanie super oryginalnych imion dla dzieci
moja ginekolog byla zachwycona, ze nazwalismy corke Victoria, bo stwierdzila, ze w koncu jakies normalne imie ;-) Jak rodzilam urodzilo sie chyba z 11 dzieci i nie bylo , zadnego popularnego imienia wsrod nich

Julia to ładne imię, no ale bez przesady
Ja tez mam problem z moją Blanką, mało komu w mojej rodzinie podoba się ten pomysł, no może tylko mojej babci która miała 50 lat temu przyjaciółkę Blankę
Ale ja nie wyobrażam sobie innego imienia dla mojej córeczki!