• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
misia 1304? hmm... ciekawe ile ma juz moj malec. 12 lipca mial 530g i doktoerk mowil ze jest o 1,5 tyg wiekszy od rowiesnikow. Ciekawe ile ma Marcelek... juz sie doczekac nie moge piatku :tak:

mój 9 lipca miał 500 gram :-)

Larvuniu u mnie też kresa skręcała pod pępkiem w pierwszej ciąży, może znajdę fotkę to wstawię do galerii ;-) ale teraz kresy nie ma, nie wiem o co chodzi, nic a nic jej nie widać... a piersi faktycznie rosną całe, otoczki i brodawki mam wielkie i ciemne jak u murzynki...

Sylwia
a kiedy masz badanie usg?

reklama
laseczki wiecie co znalazłam fajną stronkę:

Baby Games, Baby Flash Games, Pregnancy Games, Maternity Games
tam jest gierka z dzidziusiem który leży na przewijaku i rzuca w mamuśkę smoczkiem, chodzi o to, żeby odpowiedni kąt znaleźć i odpowiednio myszkę przytrzymać żeby z odpowiednią siłą smoczka wystrzelić w mamuśkę :-D :rofl2: jak się trafi to się zdobywa punkty i ślicznie dzidzia się śmieje :rofl2: hehe, ja się ubawiłam po pachy :-D

a tutaj suwaczek z dzidziusiem ;-) wizualizacja ruchów, mozna ustawić na bliźniaki (Kajuniu) fajna sprawa:
Baby ticker, Pregnancy ticker, Baby countdown

wiecie co mój teściu się mnie dzisiaj pyta o imię dla drugiego chłopca, mówię mu że będzie "IGOR"
- "Igor? fatalnie...:oo2: takie ruskie imię!"
- "owszem rosyjskie, a co tato, nie lubisz Rosjan?"
- "NIE LUBIĘ!"
- "trudno musisz się z tym tato oswoić, bo ja mam gdzieś zadowalanie wszystkich dookoła z imieniem"
Teściu: "Aleś Ty uparta!"
Ja: "I wredna :biggrin2:"

icon_mrgreen.gif
icon_mrgreen.gif
icon_mrgreen.gif

znam ten problem
ja jak sie dowiedzialam ze bedzie chlopiec to moja tesciowa powiedziala o jak to dobrze bo tak strasznie nie podobalo mi sie imie viktoria .........
ale by bylo gdyby jednak byla to dziewscznka ........czasami sie lekarze myla:tak:
ale mialabym przyjemnosc w powiedzeniu jej ze bedzie viktoria i koniec............. ale nie ma co sie martwic moze nastepne dziecko bedzie dziewczynka i bedzie viktoria :-D:-D
ale tak wogole to tesciowa jest ok tylko czasem gada nie zastanawiajac sie nad tym co moze ktos poczuc po takich stwierdzeniach

Misiu termin nastepnej wizyty mam na 2 wrzesnia:wściekła/y: bo tu tak czesto nie sprawdzaja ciezarnych:wściekła/y::no:,jak sie cos dzieje to sie jedzie na izbe przyjec w szpitalu dla ciezarnych i tam sie wszystkim zajmuja.Wiec musze czekac do wrzesnia zeby sie wyjasnilo co i kto we mnie mieszka i tak mocno kopie:tak::-).Jak na razie oprucz boli kregoslupa i uporczywego bolu stawu biodrowego nic mi nie dolega wiec nie musze zagladac do kliniki dla ciezarnych:zawstydzona/y:.Moj lekarz rodzinny u ktorego bylam przepisal mi paracetamol na bol i tyle.Kazal przyjs w 25 tyg na badanie moczu i cisnienia.Musze uzbroic sie w cierpliwosc i poczekac.

Dzięki Dziewczyny ! :-)
Misia - BRAWO!!!! Twoje dziecko i Twoja sprawa jak mu dasz na imię :tak:
U mnie nie będzie tego problemu ponieważ: po pierwsze - nie wybraliśmy jeszcze imienia a po drugie - nikt oprócz mnie i męża (i oczywiście Was :-D ) nie wie, że będzie dziewczynka i się nie dowie do samego końca :-p
Co do krechy na brzusiu, to nie mam i nigdy nie miałam :-D
Pozdrawiam i życzę dobrej nocki! ;-)

reklama
Witam

Sylwia widze,ze w Twojej Irlandii jest tak samo jak w mojej :tak::-D
Tez ciaze prowadzi mi lekarz rodzinny na zmiane ze szpitalem.Teraz ide do szpitala 21 sierpnia,ale chyba usg mi juz nie zrobia :-(
Chyba,ze wymysle male klamstewko :happy2:
Powiem Ci,ze to juz moja druga ciaza na Wyspie i sie juz przyzwyczailam do ich nic nie robienia.Oczywiscie nie robia nic gdy ciaza jest zdrowa i nie ma zagrozenia.
Dzieki Bogu nie doswiadczylam tutaj tragedii :tak:;-)
A ze ciaze traktuja jak cos naturalnego i nie chca w ta nature ingerowac,widocznie taki maja system i to tylko nasz wybor gdzie chcemy rodzic.:blink:

Olpa Gratuluje Coreczki :tak:
Kiedy bedziesz na Wyspie?

Misiu suwaczek rewelacyjny,ale nie da sie go chyba wstawic?:no::dull::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry