reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

kochane wlasnie wrocilam do domu chociaz na godzinke nie daje rady usiedziec w kebabie jest tak gorąco zaraz chyba padne,boze drugi dzien sie tak slabo czuje.

reklama
..napisalam sie tyle i gdzie to zniknelo?! ..zaczne jeszcze raz...
Women teraz Ty zmienilas awatarke ;-) suuuper fotka! Najpierw misia teraz Ty... no no.. tez moze sobie strzele jakas sexi :-) ale nie teraz...
women nie wracaj czasem do pracy, poradza sobie swietnie tam bez ciebie! Odpocznij z maluszkiem sobie. Ehh ten upal. Ja tez cos dzis slabo sie czuje. Bylam nad jeziorkiem wlasnie co wrocilam. Piesek poplywal sioebie za patyczkiem a ja zdazylam nogi pomoczyc. Ludzie zaczeli sie schodzic...ehh.. a poszlam na ubocze na dziko..., no ale musialam wracac do domu, bo pies ludziom zaczynal przeszkadzac i zeby sie nie klucic z nimi zabralam psa i pojechalam z tamtad. Przeciez nie bylam centralnie na plazy! tylko na uboczu.... :wściekła/y:
no a rano bylam robic krzywa cukrowa -bleeeee, wyniki mam odebrac przed 18.00 Ciekawe czy dobrze wsio wyjdzie.
milego dnia kochane! ...ehh i jutro do pracy juz musze isc. Oby do piatku i L4!! :-D

Women avatarek super:-)
Larvunia daj znać po wynikach ale na pewno wszystko dobrze:-)
Kajunia nie jedz tyle jabłuszek:-)

a ja dzis po boróweczki byłam na ryneczku i koktajlik zaraz robić będę :-) a przy okazji kupiłam winogronka i śliweczki żółciutkie:-) jami jami:-) co ja bym bez owoców zrobiła:-) hehehe

buźka

Witam w slonecznie i cieplo:-),ach ten Belfast,ciagle sie ze mna droczy:rofl2:,rano pada a w polodnie sloneczko swieci i jak tu sie ubrac?Bo zimny wiaterek od morza wieje:tak:.Wazne,ze nie ma upalow.

Anieczka i mirka.mkm dziekuje za informacje:-):tak::happy2:,podnioslyscie mnie kochane na duszy;-):-):blink::happy2:.Juz sie tak nie boje:tak:.Jak bede miala jakies konkretne pytania to napewno zadam.DZIEKUJE:-):tak::happy2:!!!!!!!!!!!!!!!!!

Women dzielna jestes,ale nie przemeczaj sie mysle,ze pomocnicy sa i napewno dadza sobie rade:-);-):tak:.

Larvuniu jak tam wyniki??????????

Kajunia no to szlaban na jabluszka????:zawstydzona/y::-(

A ja tak je uwielbiam ze gdybym miala je odstawic to bym chyba cala ciaze nieszczesliwa chodzila.Z reszta od poczatku ciazy jem i jem owoce jak szalona dzien bez kilku jablek,bananow,pomaranczy(choc te moga maluszka uczulac),czy winogron to dzien stracony.Tylko cos na arbuza nie mam za bardzo checi:confused2:,a tak je uwielbiam:tak::zawstydzona/y:.

Dzis caly dzien na miescie bylam i cos mi brzuszek twardnieje i chyba zaczyna sie cwiczyc bo jakies skurcze czulam:nerd::confused2:,slabe ale zwsze to jakis sygnal,mam nadzieje,ze nic strasznego sie nie dzieje:blink:.
Pozdrwiam;-):-):happy2:.

Kajunia no to szlaban na jabluszka????:zawstydzona/y::-(

A ja tak je uwielbiam ze gdybym miala je odstawic to bym chyba cala ciaze nieszczesliwa chodzila.Z reszta od poczatku ciazy jem i jem owoce jak szalona dzien bez kilku jablek,bananow,pomaranczy(choc te moga maluszka uczulac),czy winogron to dzien stracony.Tylko cos na arbuza nie mam za bardzo checi:confused2:,a tak je uwielbiam:tak::zawstydzona/y:.

sylwia ja też wcinam baaaardzo dużo owoców, ostatnio u mnie na topie są same brzoskwinie i nektarynki :-D zauważyłam że odpycha mnie od bananów i winogron :zawstydzona/y: a na jabłka się skusiłam bo były baaardzo kwaśne :sorry:
no i wcinam jak szalona ogórki kiszone :rofl2::rofl2::rofl2: teściowa nie wyrobi z zaprawianiem ich :-p

Sylwia ja mam tak samo owoce sa na porządku dziennym:-) bez tego żyć by się nie dało:-)

a co do twardego brzuszka to pewnie przez to że tyle kilometrów zrobiłaś na nóżkach:-) też tak mam jak pochodze dłużej:-)

wyniki odebrane... nie znam sie na tym ginekolog mi powie w piatek czy sa dobre czy nie...a tak do tej pory moze Wy mi powiecie czy sa dobre a wiec tak:
na czczo 94,78
obciazenie 50g glukozy po 1 h 194,67
wypilam prawie jednym duszkiem....feee...blleeee....i tffuuuu..... :sick: nigdy wiecej!

oki jade po samochod do mechanika, mezus oddal teraz trzeba po niego jechac ;-)

kolacyjka zjedzona, brzuszek wysmarowany, wykopana ... pachnąca i ssąca renni mówię wszystkiem DOBRANOC :-)

wyniki odebrane... nie znam sie na tym ginekolog mi powie w piatek czy sa dobre czy nie...a tak do tej pory moze Wy mi powiecie czy sa dobre a wiec tak:
na czczo 94,78
obciazenie 50g glukozy po 1 h 194,67
wypilam prawie jednym duszkiem....feee...blleeee....i tffuuuu..... :sick: nigdy wiecej!

oki jade po samochod do mechanika, mezus oddal teraz trzeba po niego jechac ;-)

na czczo jest oki.
ale drugi wynik :no:
powinnas mieć poniżej 140 po tym obciążeniu :-(
prawdopodobnie zostaniesz wysłana na drugą próbę 75 g glukozy...

reklama
mamcie my z juniorkiem też mówimy dobrej nocki i kolorowych :-)
Larvunia Misia ma racje:-( pewnie Cię wyślą na obciążenie 75g....ale ponoc jak rozmawiałam z lekarką bardzo często po obciążeniu 75g. wynik wychodzi niższy niż po 50 g. wiec wszystko bedzie dobrze:-)

buziaki:-) mamcie i brzuszki:-)

Do góry