jolie
Tymkowa mama
Ja już po obiedzie, abonament górą
tylko dziś w zestawie surówek miałam selerową - obrzydliwa, zjadłam trochę, tak dla urozmaicenia.
A jak wracałam wstąpiłam do lumpka i kupiłam 4 x body i jedną koszulkę z napisem: If you think I'm cute... you should see my dad. Tatus jeszcze nie widział, ale za 15 minut wróci z pracy, pewnie ta Mu się najbardziej spodoba
tylko dziś w zestawie surówek miałam selerową - obrzydliwa, zjadłam trochę, tak dla urozmaicenia.A jak wracałam wstąpiłam do lumpka i kupiłam 4 x body i jedną koszulkę z napisem: If you think I'm cute... you should see my dad. Tatus jeszcze nie widział, ale za 15 minut wróci z pracy, pewnie ta Mu się najbardziej spodoba

, równo za 8 tygodni będa go ze mnie wyciągać, a więc magiczna data 22 października to planowane CC 
i pewnie też kwalifikuję się do cesarki
o wszystko dopytam gina na wizycie 
, a obrucić to napewno ma sie jeszcze szanse:-) ja czuje że mój mały sie obrucił:-) bo na ostatnim usg był ułożony głową w dół :-) i czułam że kopie mnie po pępku itp itd także wiadomo było jak leży a od wczoraj ąłduje na przemian albo równocześnie prawa lewa strona brzuszka:-) więc jutro ide na usg to się pewnie okaże że już inaczej lezy sobie:-)
jakas kolka mnie dopadla