Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Bo tutaj nie rybny kraj, tylko sery, kluchy i czekolada;-) Ale zainspirowalas mnie i kupie w koncu jakas rybke, bo juz nie pamietam kiedy jadlam
?? Mi sie wydaje, ze jedna paczka wystarcza
Z tego co pamietam to ja mialam jedna, sama sie dziwilam czemu te newborny sa w malych paczkach a pozniej sie okazalo, ze trzeba bylo szybko ¨dwojki¨kupowac...

za zime taka silczną,poprawilam sobie humor,bo wszyscy mnie dzis denerwowali

No wlasnie,jak bedzie za duzo pieluch to oddam.Ale z Pampersa sa do 5 kilo a z Huggiesa do 6 kilo.I sa troszke wieksze niz Pampersa,tak wiec zobaczymy...
Anineczka
100szt. newborn?? Mi sie wydaje, ze jedna paczka wystarcza
Z tego co pamietam to ja mialam jedna, sama sie dziwilam czemu te newborny sa w malych paczkach a pozniej sie okazalo, ze trzeba bylo szybko ¨dwojki¨kupowac...
Co do prania ciuszkow to ja dla Victorii upralam z miesiac przed porodem a pozniej juz nigdy wiecej nowych ciuszkow nie pralam![]()

narobilas mi smaku z tymi rybami, jutro zrobie jakas na obiadek ;-)No wlasnie,jak bedzie za duzo pieluch to oddam.Ale z Pampersa sa do 5 kilo a z Huggiesa do 6 kilo.I sa troszke wieksze niz Pampersa,tak wiec zobaczymy.
Teraz wyglada na to,ze mlody bedzie mniejszy niz jego braciszek tak wiec sie zobaczy.
Ja pralam i prasowalam do 3 miesiecy chyba,a pozniej tylko pralam.No i na samym poczatku metki wypruwalam.
A z rybek uwielbiam makrele zlowione przez mojego meza.Sa przepyszne.Wczoraj mialam dorsza zlowionego przez mezusia![]()
narobilas mi smaku z tymi rybami, jutro zrobie jakas na obiadek ;-)

Od 3 dni i mówisz to tak całkiem spokojnie?
Ja za to bede miala jutro typowe polskie danie czyli schabowe z suroweczka i ziemniaczkami.
A teraz wsuwam lody,bo moj mlody od 3 dni cicho siedzi i trzeba sprawdzic czy jest tam jeszcze![]()