Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no wiec dzis zupka - a'la rosolek (tyle, ze zasypana ryzem), ziemniaczki, mielone i surowka z mnostwa warzyw

, mam nadzieje, ze uda sie, bo ostatnio cosik im sie popsulo i filmu nie dalo rady nagrawc, wiec zrezygnowalismy... a jutro ostatni gwizdek, koncowka 30 t.c...Ladina,Kajunia
Co tak cieniutko?Tylko dzien dobry?Jak samopoczucie?
Zapchany nos jest nadal moja zmora i nic na to nie moge poradzic!Wkurza mnie to i tyle.
no i też mnie dopadł zapchany nochal 
Becikowe - wypłacane z zasiłkiem rodzinnym
u nas dostaje sie 3 tys zł
1000-od prezydenta
1000-za urodzenie
1000-za rodowitą bydgoszczankę,minimum 10 lat zameldowania
ja dostanę 2000zł za bliźniaki, ale to jest tylko kropla w morzu potrzeb 

Trzeba taaaakie warunki spelniac ze jakbym takie miala to bym kredytu nie potrzebowala! 3 lata odkladania kasy i sama bym mieszkanie kupila za 120 tys! No paranoja.... zlozylam wnioski w kolejnych 3 bankach... 2 juz nam odmowily -dzis rano odmowil 2gi. Women można tylko pozazdrościćja dostanę 2000zł za bliźniaki, ale to jest tylko kropla w morzu potrzeb
![]()
A moze bunt dwulatka
...
Jakbym miala tak dwa tygodnie czekac sama to bym chyba zwariowala
Kajunia
masz przekichane z tymi wyjazdami mezaJakbym miala tak dwa tygodnie czekac sama to bym chyba zwariowala
![]()
a co do delegacji ... hmmm takie życie :-( Marcin wyjeżdża i zarabia na naszą rodzinkę
na miejscu nie zarobiłby tyle w swoim zawodzie
ale najważniejsze, że po urodzeniu dzieci mężuś będzie miał pracę w Gdańsku czyli 50km od domciu :-)
Urlopu jeszcze nie mial w tym roku, wiec czekam narodzin jak zbawienia, bo bede miec cala rodzine w komplecie;-)