Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kajunia, ja też chodzę na NFZ, bo stwierdziłam, że pywatnie szkoda mi kasyw sumie mam na co teraz wydawać. A USG mam robione przy każdej wizycie... wprawdzie miałam "aż" dwie, ale zawsze już:-)
ale 23.04. pójdę do gina po duphaston i na 24.04. ZAŻĄDAM USG
a jak nie to pójdę do innego
na samo USG. Tak czy siak niezmiernie ufam swojemuginowi bo on wie najlepiej co robi
.
Widocznie tak nie jest.
Irlandia jest w Uni Europejskiej troszke dluzej niz Polska i pewnie wiedza co robic.
Ja musze zaufac swoim lekarza,bo prywaty tutaj nie ma i nie moge sobie ot tak pojsc na usg.
Mozesz mi powiedziec jakie normy prawne?
Bo chetnie poczytam o tym.
Sluchajcie...Jestem Polka,jestem w ciazy i szlak mnie trafia,ze jeszcze nie widzialam dzidzi.Ale nic z tym zrobic nie moge
Tak wiec pocieszenia potrzebuje;-)
Ze wszystko jest Okey.
A jezeli ktos mnie nie rozumie niech sie postawi w mojej sytuacji![]()
dzięki niemu jestem w ciąży i już mam mu za co dziękować :-) grzecznie poproszę go o USG
a ciężarnej chyba nie odmówi ;-)
na USG przezierności karkowej już się umawiam. A jeżeli chodzi o dzieci niepełnosprawne fizycznie czy psychicznie sama mam z nimi kontakt i znam te choroby od podszewki. Każda matka matrwi się o swoje maleństwo/maleństwa ale ja procedur naszych lekarzy niestety zmienić nie mogę 

kajunia wcale nie pije do Waszych lekarzy a jesli tak to zrozumialas to przepraszam![]()
ja chodzę na NFZ tam nie ma USG więc mój lekarz nie ma takiej możliwości, a to nie znaczy że źle prowadzi moją ciążę czy jest jakimś konowałem
jestem z niego zadowolona i mogę być dumna z mojego lekarza!!!! zresztą przejrzyj sobie link INVICTY - to jest Klinika a USG robi tylko 3 razy
A pozatym ludzie kiedys zyli bez Usg i rodzili zdrowe i chore dzieci.Jak i za naszych czasow.
Kajuniu ja tez ide do Invicty ;-);-)
Umowie sie na lipiec jak bede na wakacjach w Gdansku.
:-)