reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wlasnie przyslali mi maxi- cosi:-D Jeszcze musze gdzies spiworki dokupic i kombinezony...

Jolie
u mnie z jednym maluchem podobna sytuacja, byl chlopak, pozniej niby ¨buleczka¨a teraz skrzyzowane nozki i nic sie juz nie da zobaczyc;-)

mirka
ja nie pralam, w koncu maluchy nie beda mialy z tym bezposredniego kontaktu...

reklama
Byłam dziś na USG aby upewnić się co tam w sobie noszę, i wyobraźcie sobie, że moje dziecię nieźle się bawi robiąc sobie jaja ze swoich rodziców. Otóż mojej córci urósł siusiak :szok: I ja już sama nie wiem czy to córeczka czy synek, bo na jednym ujęciu ewidentnie było widać, że to chłopiec a na innych niekoniecznie. I chyba my też będziemy mieć niespodziankę, jak Lilka.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
witaj w klubie Jolie ;-):-)

ale ja mam nadzieje w czwartek na 3 d dowiedziec sie co to za stworek u mnie mieszka
no chyba ze znowu pokaze...pupe :sorry2:

Pati witaj kobieto spowrotem :-):-):-)

Anulka spokojnie zdazysz dojechac :tak:

Larvunia do mnie do Wolsztyna z Gorzowa jest ok. 100km ale u mnie zzo daja za darmo :cool2:

poczytałam i...powylatywało mi z głowy wiele rzeczy
jestem ogolnie roztrzepana bo JUZ JUTRO JADE :szok::szok::szok:
mam stracha....kurcze i nie wiem przed czym :sorry2:

po 1. zostawiam Milenke :laugh2::cool2::sorry2:
po 2. jade SAMA :szok:
po 3. musze przekimac ok.8 godzin na Okeciu

no i chyba dlatego czuje nerwa

no a po 4. to dzis musimy wybrac wozek!! :szok::angry: i tez mam nerwa :baffled:

Ladina a jest jakies centrum czynne w godzinach od 23-5 rano :-D:-D:-D:-D
mam poprostu ch..jowe polączenie :baffled:
spowrotem rowniez

chcialam posiedziec na dworcu centralnym w jakims barze czy jadłodajni,ale ponoc meliniarstwo pierwsza klasa tam i bardzo niebezpiecznie
dlatego na Okeciu posiedze bo bezpieczniej :tak:

no własnie...a na Okeciu bedzie jakis kantor albo kiosk z gazetami??czynny...bo ja nie wiem co bede tak długo tam robic :baffled:
chyba oszaleje....

Lilka
to faktycznie dupa...
mozesz sie na zakupy do Tesco tylko wybrac;-)
Ogolnie na Okeciu kaszana, kantor jest ale nie radze wymieniac, bo oczywiscie ceny sa malo korzystne, kiosk tez jest;-) A Centralny o tej porze to faktycznie nie najlepsze miejsce na posiadowki:no: Moze do kina na maraton filmowy sie wybierzesz;-)?

Tesco i kino byłoby czynne???
hmmm musze pomyslec :-)
zawsze to cos
moze na 7 Krasnoludkow sie wybiore hahaaaa

a o kantorze tez słyszałam ze nie oplaca sie,ale niestety musze cos wymienic bo od razu bezposrednio pojade do Poznania i na bilet mi spokojnie starczy ale nie mam tyle PLN i na usg 3 d juz zabraknie...
chyba ze w poznaniu do banku taxi podjade..

reklama
Dziekuje kochane za slowa otuchy i pocieszenia:-):tak:,jestescie niezastapione:happy::-D.Maz tez ma takie samo zdanie jak wy,a co on moze wiedziec o rodzeniu:-p?Szkoda,ze niektore z was maja problem z wyborem odpowiedniego szpitala i wyboru w jaki sposob chca rodzic:-(:dry:,jak pomysle,ze mialabym jechac do odpowiadajacego moim wymaganiom szpitala ponad 60km,to bym chyba sluze zdrowia do sadu podala:wściekła/y::no::angry:.
Ja mam mozliwosc i rodzic w wodzie i mozliwosc znieczulenia,nad tym ostatnim bardzo sie zastanawiam:dry:,jedna irlandka,ktora ma juz 3 dzieci 4 w drodze,radzila mi nie brac znieczulenia i rodzic w wodzie,sama nie brala znieczulenia,a podobno wszystkie tu biora,a ona jedna sie wylamala i mi tez odradza,tym bardziej ,ze zna szpital w ktorym bede rodzic i mowila,ze personel nie preferuje znieczulenia,raczej stara sie namowic pacjentki do natoralnego porodu,ale kazdy ma wybor i rodzi jak chce.Ja wczoraj po na wizycie to z wrazenia zapomnialam o cokolwiek spytac ,a nastepna wizyta za 6 tygodni,musze zrobic sobie sciage zeby nie zapomnie po co przyszlam:-):tak:,ach ta moja skleroza:-p:sorry2:.Cora dzis juz sie dobrze czuje nawet do szkoly poszla wiec sadze ze to raczej z wrazenia wymiotowala,bo rano byla zeska jak owieczka.
Oj rozpisalam sie jak nigdy,wybaczcie to moje gadulstwo:sorry2::zawstydzona/y:.Ale dzis jakos mi lzej na duszy,moze nie bedzie tak zle jak mi sie wydaje:tak:.
Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie listopadowki,:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry