Wlasnie przyslali mi maxi- cosi
Jeszcze musze gdzies spiworki dokupic i kombinezony...
Jolie
u mnie z jednym maluchem podobna sytuacja, byl chlopak, pozniej niby ¨buleczka¨a teraz skrzyzowane nozki i nic sie juz nie da zobaczyc;-)
mirka
ja nie pralam, w koncu maluchy nie beda mialy z tym bezposredniego kontaktu...
Jeszcze musze gdzies spiworki dokupic i kombinezony...Jolie
u mnie z jednym maluchem podobna sytuacja, byl chlopak, pozniej niby ¨buleczka¨a teraz skrzyzowane nozki i nic sie juz nie da zobaczyc;-)
mirka
ja nie pralam, w koncu maluchy nie beda mialy z tym bezposredniego kontaktu...
I ja już sama nie wiem czy to córeczka czy synek, bo na jednym ujęciu ewidentnie było widać, że to chłopiec a na innych niekoniecznie. I chyba my też będziemy mieć niespodziankę, jak Lilka.

i tez mam nerwa 
Moze do kina na maraton filmowy sie wybierzesz;-)?
?Szkoda,ze niektore z was maja problem z wyborem odpowiedniego szpitala i wyboru w jaki sposob chca rodzic:-
,jedna irlandka,ktora ma juz 3 dzieci 4 w drodze,radzila mi nie brac znieczulenia i rodzic w wodzie,sama nie brala znieczulenia,a podobno wszystkie tu biora,a ona jedna sie wylamala i mi tez odradza,tym bardziej ,ze zna szpital w ktorym bede rodzic i mowila,ze personel nie preferuje znieczulenia,raczej stara sie namowic pacjentki do natoralnego porodu,ale kazdy ma wybor i rodzi jak chce.Ja wczoraj po na wizycie to z wrazenia zapomnialam o cokolwiek spytac ,a nastepna wizyta za 6 tygodni,musze zrobic sobie sciage zeby nie zapomnie po co przyszlam:-)
.Ale dzis jakos mi lzej na duszy,moze nie bedzie tak zle jak mi sie wydaje