Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam!
Troche mnie nie bylo bo bylismy u rodzinki pare dni.Czas zlecial jak zwykle za szybko ale pocieszam sie ze juz niedlugo wakacje i znow bede mogla pojechac na troszke dluzej niz teraz.
Przez te pare dni nazbieralo mi sie troche czytania:-)
I tak doalcze dwie informacje o sobie a raczej chyba o nas;-)
Ja takze nie jestem mezatka,jestesmy razem juz ponad cztery lata.I tak jak niektore z Was na codzien jestesmy z mala same bo tatus jest kierowca i tylko weekendy z nami spedza,niestety.
Dlatego tez strach mi w oczy zaglada jak pomsyle sobie o tym jak przyjda na swiat dwa maluchy i do pomocy nikogo...brrrrr!Rodziny zadnej tutaj niemam.
W paietk bylismy u lekarza.Maluchy rosna zdrowo i razem z lekarzem smialismy sie ze sa bardzo ruchliwe.Pewnie dadza mi w kosc!
Brzuszek juz ladnie widac ze o piersiach nie wspomne bo juz zakupilam rozmiar D!Przerazajace!Co bedzie pozniej?A moze juz wiecej nie urosna?;-)
Teraz jestem w domku wiec postaram sie czesciej zagladac!
Tymczasem pozdrawiam wszystkie mamusie!!!

jeśli nie powiedzieć codziennie.Bylam dzis u lekarza.
Niestety serduszka nie posluchalam.Probowalismy z lekarzem,ale sie nie udalo. Lekarz powiedzial,ze troszke za wczesnie i moja miednica troszke przeszkadza. Ale badal mi brzuszek chwytami leopolda i powiedzial,ze wszystko jest umiejscowione Ok.
Za tydzien w czwartek ide jeszcze raz posluchac i mam tak chodzic az do skutku co tydzien. Zaznaczam,ze szukal serduszka fetal dooplerem i mial prawo nie znalezc
Spuscil ze mnie 3 fiolki krwi,zbadal mocz i wszystko jest okey.
A ja sie czuje rewelacyjnie

bo tak mi już urosły, hormony szaleją - na zmianę potrafię bez powodu płakać, śmiać się albo wkurzać - już mnie to męczy, bo nie potrafię czasem znaleźć przyczyny takiego zachowania....
wiesz generalnie ja nie pracuję - nie mam małych dzieci ;-) więc siedzę na kompie
no i wymioty - od wczoraj po mięcie
zapisał mi duphaston i już zakupiłam calibrum na II trymestr :-)