Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Skurcze zaczynaja sie lekkim bólem potem cały brzuszek twardnieje i mocno sie spina, ból jest mocniejszy a potem ból tak stopniowo schodzi i brzuszek mieknie... (tak to u mnie było, wiem jednak, ze niektóre kobiety maja powazne skurcze, których w ogóle nie czuja wiec to bardzo indywidualne odczucia...)

...bo ja naprawde jestem zielona...;-);-)

Fajnie zes pelna energii, ja dzis jakas flagmetyczka 

jest 9.00 z minutami wiec pewnie anulka na "samolocie" juz..... hi hi hi... 
a wlasnie kochane jak lapia skurcze w nogacg w nocy to jakich witamin brak?? kiedys pisalyscie.... 3 razy w nocy mnie chwycilo...

Women, jesli to skurcze, to co 2 minutki to bardzo czesto...Skurcze zaczynaja sie lekkim bólem potem cały brzuszek twardnieje i mocno sie spina, ból jest mocniejszy a potem ból tak stopniowo schodzi i brzuszek mieknie... (tak to u mnie było, wiem jednak, ze niektóre kobiety maja powazne skurcze, których w ogóle nie czuja wiec to bardzo indywidualne odczucia...)
Wazne jest czy te bóle sa regularne i - tak jak pisz Misia - czy mijaja jak sie polozysz i odprezysz? Jezeli skurcze byłyby regularne i trwały ponad godzine (regularnie co iles minut!) i nie przechodziły przy odpoczynku to radze Ci pojechac do szpitala. Nie denerwuj sie, nie chce Cie stresowac ale zrobia Ci tam KTG i wszystko sie wyjasni :-) Byc moze bedzie potrzebny zastrzyk rozkurczowy, jakis czopek i wszystko minie :-) Bedzie dobrze!!! Trzymam kciuki zeby to jeszcze był fałszywy alarm!