reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
KAJUNIU KOCHANA GRATULACJE GORACE!!! W KONCU DOCZEKALISMY SIE :-D BIEDULKO TYLE SIE WYCZEKALAS W TYM SZPITALU.... ALE JUZ PO WSZYSTKIM, JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!

anineczka nie wiem ile ma mieszkancow... za gorzowem 30 km w strone kostrzyna, takie male miasteczko.. nie wioska ale miasteczko. Tylko ze tez tam widzialam kury maja i koniki i krowki :-p:-D
Spac mezulkowi nie dam dopuki mi neta tam nie podlaczy :zawstydzona/y::crazy::crazy::rofl2: hehehe... ciezarnej sie nie odmawia prawda :happy2:
bira no Ty to masz tesciowke! Wspolczuje... nie no moja jest zla kobieta, ale wczoraj przeszla sama siebie - pozytywnie... z tym zakupem mebla dla nas na nowe mieszkanko i widze ze nie mam co nazekac na nia az tak bo Ty masz gorzej odemnie :sorry: Wspolczuje!

a tak pozatym kochane to przysnelo mi sie ojej... wlasnie co wstalam zakrecona jak paczka dropsow :crazy: ..ide dalej do prania i pakowania w kartony to co moge.

Kajunia i Kajuni Mąż...

Gratuluję Wam podwójnego szczęścia i radości.
Cieszę sie bardzo ze macie juz swoje pociechy przy sobie całe i zdrowe.
Bardzo sie cieszę,ze wszystko w porządku :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Słuchajcie czy wy tez tak macie.
Bo mnie dziś tak bolą cycki,śa takie ciężkie i gorące jak by sie w nich gotowało ?
Nigdy wczesniej tak nie miałam,ale az na brzuchu sie u mnie opierają wygląda to miej więcej jak u 60 letniej kobiety bleee,ale są gorące

Trzy mamusie juz po i mamy 5 bobaskow!!!!!
Kajuniu serdecznie gratuluje i bardzo sie ciesze Waszym szczesciem!!!!! A jeszcze wczoraj zyczylam Ci bys miala maluszki juz przy sobie!!!!! Buziam mocno wasza czworeczke!!!!

Anulko i Women zdajcie relacje po wizytach! Mam nadzieje ze wszystko jest i bedzie oki!!!

Bira wspolczuje tesciowej, mozemy je do jednego worka zapakowac!!!!

Mirka nie sluchaj takich opowiesci! Nie wiem dlaczego ludzie sie nie kontroluja i opowiadaja takie historie! To smutne przypadki ale nie powinno sie ich opowiadac oczekujacym matkom!!!

Inne kobietki na razie tylko witam, bo nie doczytalam jeszcze wszystkiego co popisalyscie!!!!

reklama
Trzy mamusie juz po i mamy 5 bobaskow!!!!!
Kajuniu serdecznie gratuluje i bardzo sie ciesze Waszym szczesciem!!!!! A jeszcze wczoraj zyczylam Ci bys miala maluszki juz przy sobie!!!!! Buziam mocno wasza czworeczke!!!!

Anulko i Women zdajcie relacje po wizytach! Mam nadzieje ze wszystko jest i bedzie oki!!!

Bira wspolczuje tesciowej, mozemy je do jednego worka zapakowac!!!!

Mirka nie sluchaj takich opowiesci! Nie wiem dlaczego ludzie sie nie kontroluja i opowiadaja takie historie! To smutne przypadki ale nie powinno sie ich opowiadac oczekujacym matkom!!!

Inne kobietki na razie tylko witam, bo nie doczytalam jeszcze wszystkiego co popisalyscie!!!!
ja sie zupelnie tym nie przejelam
jestem pozytywnie nastawiona a co ma byc to bedzie
na niektore rzeczy nie ma sie wplywu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry