reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc

Women biedactwo trzymaj sie
i jedz ostroznie
ja wiem ze po zatruciu pokarmowym najlepiej zaczac jesc suchy chleb,bulki
i jak juz nie bedzie sie zwracało to powolutku cos wiecej

tez zaliczyłam zatrucie ;-)

dziewczyny ja tam przesilac sie nie bede,ale emocje sa mega:-) !!!
a ze widze iz nic sie nie dzieje to nawet licze ze moze po przeprowadzce Hania sie ruszy :cool2:
wczoraj na ktg,skurcze były az 5% :baffled::baffled::baffled::-(
ech...

mowiłam ze urodze ostatnia :cool2::-D

a dzisiaj sie lecze na własna reke...Furaginum...bo mnie boli jak siusiu robie:zawstydzona/y:
ech

lece sprzatac i...zaczac sie pakowac:-)

reklama
Witam mamuski:-),ale sie dzis wyspalam prawie 12godzin z jedna przerwa bo core do dszkoly musialam wyprawic:-).
Dziekuje za zyczenia:happy2::-).
Caly czas mysle o Misi ciekawe czy juz po wszystkim i czy ma juz synka przy sobie:confused:?

Women kuruj sie bidulko,ale cie dopadlo na sam koniec:-(:no:.Pij duzo i wypoczywaj,bedzie dobrze.

Lilka gratuluje nowgo lokum,ale oszczedzaj sie:-).

Larvuniu jak sie czujesz?

Kathe moj maluszek tez ma teraz czesciej czkawke niz normalnie,nawet do 4 razy na dzien,maz sie smieje,ze go opijam jak on nie widzi:-),mam nadzieje,ze wyniki beda dobre.

no jestem, jak na zlosc nie mogla mi sie w calosci stronka wyswietlic i myslalam ze tamto tez nie dojdzie :dry:
wiec:
13:44 misia napisala: "Obudzilam sie z narkozy Igor zdrowy i piekny 52cm 3400g Stracilam duzo krwi ale jestem bardzo bardzo szczesliwa"

ciesze sie misia razem z Toba!!!!!
ide dziewczyny dalej do robienia obiadku :**** ..ale misia ma juz fajnie :)

Misia ogromniaste gratulacje dla Ciebie i Igorka:-D:-D
Zobacz załącznik 56700

cochecito+GUAY-ruedas.gif

reklama
Misia GRATULACJE DLA SZCZESLIWEJ MAMUSI!!

Kurcze, wczoraj wieczorem juz myslalam, ze sie zaczyna, wszystko mnie bolalo, a maly jakby chcial wyjrzec na zewnatrz:zawstydzona/y:. Na szczescie wszystko przeszlo po godzince:-):-). Tak mnie to ruszylo, ze dzis sie nareszcie spakowalam:-D

anineczka Juz sie co nieco dowiedzialam, bylam na wizcie u GP( lekarz rodzinny- tutaj ciazy nie prowadzi ginekolog) i porozmawialam troszke. Powiedzial, ze wszystko powinnam miec za darmo i nie powinnam sie przejmowac. Ale wez sie nie przejmuj, jak on Ci mowi powinnaś:no:. To kto ma to wiedziec?:wściekła/y: Grunt, ze jak na razie wszystko fri:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry