reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
anineczka Juz sie co nieco dowiedzialam, bylam na wizcie u GP( lekarz rodzinny- tutaj ciazy nie prowadzi ginekolog) i porozmawialam troszke. Powiedzial, ze wszystko powinnam miec za darmo i nie powinnam sie przejmowac. Ale wez sie nie przejmuj, jak on Ci mowi powinnaś:no:. To kto ma to wiedziec?:wściekła/y: Grunt, ze jak na razie wszystko fri:-).
Waszko mojego kuzyna dziewczyna przedwczoraj urodzila syna a jest tutaj moze ze 3-4 miesiace i nic nie placila.
Tak wiec ja tez mysle,ze nie bedziesz placic.
Za tydzien przyjezdza moja kuzynka w 26 tygodniu ciazy i tez tutaj bedzie rodzila.

P.S suwaczek wklej w podpis,a nie w posta ;-)

JA wrocilam ze sklepu i ledwo zyje.
Ide sie walnac na kanape:sorry2:

a ja za godzinke do kosmetyczki:-) no to sobie posiedzę:-)
no i jeszcze neiszczęsne siku odebrać wyniki:-( no cóż ...

Anineczka miłego leniuchowania:-)
Waszka mnie przez 2 dni bolało a dzis wszystko jak reką odjął przeszlo:-)

no i jak tam kochane!!

wlasnie koncze obiadzik no i za prasowanko sie wezme-wreszcie-normalnie nie mam weny!!
Strasznie zazdroszczę Misi ma juz swoje maleństwo przy sobie-buuu juz bym tez chciala

sabina_p- napisz jak mozesz jak wstawiasz emotikonki-juz sobie zainstalowalam ten programik no ale nie moge ich tu wkleic-niby wszystko robie wedlug instrukcji-no ale nie moge:zawstydzona/y:

anineczka Dzieki Ci Kochana, nawet nie wiesz jak mi poprawilas humorek:-):-)!! Jakkbym mogla to bym cie usciskala:-D. Martwilam sie tym z mezem bardzo:tak:. Bo tu nikt kurcze nic nie wie i czlowiek taki skolowany chodzi:sorry2:.
No to teraz nawet mi sie obiad zachcialo ugotowac:-D. O! i jeszcze pranie musze rozwiesic:tak:.

Ciekawa jestem. ktora z nas bedzie nastepna po misi;-):-D.

czesc laseczki:tak:
nie mam siły czytać co u was...
byłam rano w Toruniu załatwic jedną sprawę i od powrotu czuję się fatalnie
totalny spadek formy
brzuch boli i nawet skurczyki jakieś czuje
łudzę się ze moze cos się przez weekend wydarzy
i Marcel będzie punktualny jak jego brat (Samuel urodził się w dzien wyznaczonego terminu):cool:

przepraszam ze nie poczytałam co u was ale mam nadzieje ze zrozumiecie:-(
całuję Was mocno:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry