reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no i wróciłam :-) kaweczke zaraz ide robić:-) znowu mnie pracą zawalili:-) ale to dobrze:-) dziś czuję sie o niebo lepiej niż przez ostatnie 2 dni... miałam isć do ginki jakby mi nie przeszło ale brzuszek mięciutki i wogóle wiec źle nie jest:-) ciekawe czy to cisza przed burza czy co:-) hehe

kupiłam sobie gruszki i banany i właśnie sie objadam:-)

Larvunia Ty to nie szalej z tym 3 piętrem:-)
ja mam mieszkanie na 2 i jak czasami kilka razy dziennie przyjdzie mi wyjść na górę to mam dosć:-) a pomysleć że kiedys sie takim wysportowanym było człowieczkiem:-)

ide kaweczke wstawiać

u mnie ladnie sloneczko w okna zaglada :-D Zapowiada sie mily dzionek.
elbra z tymi biodrami to nie tylko Ty tak masz. Ale tak ma byc kochana.
sabina no ja uwazam uwazam:tak:Mam nadzieje, ze kondycja nam wroci :-D

buziole kochane :***

Dzień dobry.

Lilka super wieści z tym mieszkankiem, ale tak jak pisała Larvunia - uważaj na siebie.

Misia, tak jak prosiłaś od dwóch godzin szczególnie myślą jestem z Tobą, no jeszcze dwie następne godziny. Czekamy na wieści.

Sylwia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

Monika trzymaj się bidulko, zdrowiej nam szybko - Pati dzięki za info.

Sabina, oby wyniki były dobre tym razem.

Mój mąż tak się nie może doczekać efektów malowania, że postanowił już zacząć i wczoraj wymalował sufity we wszystkich pomieszczeniach gdzie ma być malowanie. A dziś będziemy rozprawiać się z gołębiami, które cały czas ozdabiają nam balkon. Chcemy założyć siatkę na balkonie sąsiadki z góry, w miejscu, skąd im wygodnie się "wykańcza nasze tynki". Sąsiadka nie była zachwycona naszym pomysłem, ale mąż wziął Ją na dziecko ;-);-)

Chyba zrobię sobie kawkę. :tak::tak:

dzien dobry
ja wczoraj wylądowałam w szpitalu
cały dzień wymioty,gorączka i ogolnie bardzo złe samopoczucie,wiec kumpela wzieła mnie w samochód i zawiozła do szpitala.
Zrobili mi zapis,i badanie krwi oraz badanie ginekologiczne i puscili do domu,nie chcieli mnie kłąść na septyku bo mowia ze jeszcze wiecej złapie bakterii,powiedzieli ze zatrucie pokarmowe.
No i ledwo wyszłam to wymiotowałam,ale mowili zeby jechac do domu i odpoczywać.
W zasadzie wczoraj zjadłam bułke i 2 kawałki chleba których nie miałam w sobie zaraz po zjedzeniu,no a teraz dopiero jem od wczoraj pierwszy posiłek bo tak to na wodzie.Dzis juz nie wymiotuje ale za to ledwo chodze,straszne bóle krzyżowe,i wszystkie mieśnie mnie bolą,takze dzis kolejny dzień w łóżku spedze.Trzymajcie sie kochane.

reklama
A mnie od 2 dni biodra strasznie bolą, że chodzić nie ma sił. Przeziębienie od tygodnia nic nie przechodzi - zaczynam sie martwić o dzidzie:confused:
wogóle chce już końca !!! (zapewne jak wy wszystkie):sorry2::sorry2::sorry2:
oj tak Elbra ja tez juz chce konca:tak: a biodra tez mi sie daja we znaki

sugar super ze z mala wszystko oki!
lilka nie przemeczaj sie tylko z ta przeprowadzka;-)

sabina ja tez mam zle wyniki moczu -za duzo leukocytow:dry: mam zrobic posiew w poniedzialek, ehh rzeczywiscie -cala ciaze wyniki byly ok a pod koniec jakos dziwnie sie wszystko sypie:sorry2:

larvunia widze ze masz dwoch pomocnikow przy wykonczeniu mieszkanka:-) oby tylko byli w stanie je skonczyc;-) fajnie ze tata i twoj maz sie dogaduja:tak:

jolie u ciebie tez remont pelna para:blink: tylko sie nie przemeczaj,niech maz maluje:tak:

women wspolczuje zatrucia:-( mam nadzieje ze juz lepiej??

mirka kuruj sie i miejmy nadzieje ze ten bol okresowy brzuszka minie:tak:niech dzidzia sie jeszcze nie wybiera:tak:;-)

misia!!!! myslimy o tobie i maluszku:tak:dzis wielki dzien:blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry