reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dobry wieczór :-):-)

Sabinko,Mirko,Jolie,Larvuniu,Women,Kathe,Asix,Anulko,Biro,ELBRO,Sylwio,Pati (mhmmm co za słodkosci,zjadłoby mi sie takiego torcika ;-):-) ) i Sugar dziekuje kochane za pamiec i wspaniałe zyczenia :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

moj dzien minął w tak zwariowanym tempie ze niestety nie uczcilismy go jak nalezy,ale...mężus pamietał :cool2: a wcale nie przypominałam mu :-D i chciał mi kupic prezent dzisiaj ale jak powiedzial ''kiedy ma to zrobic jak cały dzien jestesmy razem??''
no i w markecie kupilismy lody z wyzszej polki cenowej i po piwie :cool2::cool2::-p (pierwsze piwo tutaj kupione bo jest b.drogie)

ale...wymieklismy po przyjezdzie do domu...zjedlismy troche loda we trojke :happy2: i polozylismy sie spac

ja ino zagladam z ciekawosci :-)

no i....Sylwio wszystkiego naj naj w rocznice slubu :-)!!

doczytałam o Women...bidulko trzymaj sie :sorry2:

reklama
dzisiaj na wizycie u lekarza wyszło cos nie tak w moim moczu :baffled:
jak to lekarka powiedziała za duzo protein i slady krwi w moczu:shocked2::confused: (no ale ja nic nie widze z krwi...) ...mocz poszedł do laboratorium na dokladne badania
za tydzien dowiem sie co i jak

nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek ale jak robie siusiu to jak koncze to mnie cholernie boli :baffled: i neiw iem co to ma znaczyc...ale doktorka powiedziala ze to normalne w ciazy takie klucie....tutaj to chyba wszystko jest normalne w ciazy :baffled::sorry2::dry:

no i co najwazniejsze ...mamy klucze do naszego mieszkanka tralalalaaa :-D:-D:-D:-D:-D

jutro byc moze przewieziemy pierwsze graty :-)
ale w sobote ciezki dzien nas czeka....bo mam w planach przeprowadzic sie w całosci,nie rozwalac tego na niedziele

w niedziele to ja sie chce urzadzac :cool2:

dzisiaj pokupowalismy ostatnie pierdołki do mieszkania,takie jak mop :-p bo tutaj juz był i nie mozemy go zabrac

co mnie ucieszyło to meiszkanko wysprzatane na cacy :tak::tak:
kobitka ma 4-ke dzieci w tym pol rocznego synka (wczesniaka z 30tc.-Marcus wazy dopiero 5kg...mwoie wamjaki maluski słodziak) i jeszcze wysprzatała te 95 m kwadratowych :szok:
podziwiam....

ale jestem happy :-D:-D:-D:-D:-D

dzieńdoberek:-) ja jade z powtórkowymi badaniami siku:-) mam nadzieje że nie wyjdzie teraz pierniczony cukier...:-) kurde jak to jest że całą ciąże wyniki są idealne a na sam koniec lipa...cóż:-)

Women szybko wracaj do zrdowia:-)
Lilka no to pięknie że już przeprowadzka:-)
Sugar może malutkiej spodobała sie Twoja wątroba:-)

Mirka hej:-)
wracam za chwile buziakI:-)

czesc kochane :-D

misia dalej trzymam kciukasy :-D:tak:
anulka tak to kolezanki pierwsze dziecko... sugar jak Tobie kochana dopiero "przed" wody przebuili to ja sie boje :baffled:
women biedulko wracaj predko do zdrowka!
lilka wiem co to za radosc. Ja 3 tyg temu tez sie cieszylam jak glupia. Ale uwazaj ja z tej radosci wyladowalam na podtrzymaniu... No na 3cia noc w nowym mieszkanku pojechalam do ginka a ten ze mam natychmiast jechac do szpitala :baffled: Nie strasze -ABSOLUTNIE, ale uwazaj kochana na siebie i sie nie przemeczaj, bo ja wiem ze z tej radosci nie mysli sie racjonalnie;-):-D Wiec powoli i mysl o brzuszku :-D GRATULUJE MIESZKANKA :-D

eehh... nowy dzien sie zaczol. Mezus spi jeszcze (ma dzis wolne) a ja za niego dzis wyszlam z pieseczkiem na siusiu :sorry2: Bo odkad wrocilam ze szpitala to mi nie pozwala bo wchodzenie na 3 pietro mnie za bardzo meczy. Dzis dalam mu dluzej pospac ;-)
Dzis do mnie zjezdza sie tatko. Ma mi wykonczyc sypialnie i takie tam "niedorobki" ponaprawiac. Bedzie nocowal i cos slyszalam ze z moim mezulkiem pic chca wodke... hmmm... No to juz widze, ze tatko na noc zostaje ;-) Heh... ciagnie go do nas cos ciagnie :-D:-D:-D To dobrze... Kochany tatko :tak:

milego dnia kochane!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry