Lilka
Fanka BB :)
dobry wieczór :-):-)
Sabinko,Mirko,Jolie,Larvuniu,Women,Kathe,Asix,Anulko,Biro,ELBRO,Sylwio,Pati (mhmmm co za słodkosci,zjadłoby mi sie takiego torcika ;-):-) ) i Sugar dziekuje kochane za pamiec i wspaniałe zyczenia :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
moj dzien minął w tak zwariowanym tempie ze niestety nie uczcilismy go jak nalezy,ale...mężus pamietał
a wcale nie przypominałam mu
i chciał mi kupic prezent dzisiaj ale jak powiedzial ''kiedy ma to zrobic jak cały dzien jestesmy razem??''
no i w markecie kupilismy lody z wyzszej polki cenowej i po piwie

(pierwsze piwo tutaj kupione bo jest b.drogie)
ale...wymieklismy po przyjezdzie do domu...zjedlismy troche loda we trojke
i polozylismy sie spac
ja ino zagladam z ciekawosci :-)
no i....Sylwio wszystkiego naj naj w rocznice slubu :-)!!
doczytałam o Women...bidulko trzymaj sie
Sabinko,Mirko,Jolie,Larvuniu,Women,Kathe,Asix,Anulko,Biro,ELBRO,Sylwio,Pati (mhmmm co za słodkosci,zjadłoby mi sie takiego torcika ;-):-) ) i Sugar dziekuje kochane za pamiec i wspaniałe zyczenia :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
moj dzien minął w tak zwariowanym tempie ze niestety nie uczcilismy go jak nalezy,ale...mężus pamietał
a wcale nie przypominałam mu
i chciał mi kupic prezent dzisiaj ale jak powiedzial ''kiedy ma to zrobic jak cały dzien jestesmy razem??''no i w markecie kupilismy lody z wyzszej polki cenowej i po piwie

(pierwsze piwo tutaj kupione bo jest b.drogie)ale...wymieklismy po przyjezdzie do domu...zjedlismy troche loda we trojke
i polozylismy sie spacja ino zagladam z ciekawosci :-)
no i....Sylwio wszystkiego naj naj w rocznice slubu :-)!!
doczytałam o Women...bidulko trzymaj sie

(no ale ja nic nie widze z krwi...) ...mocz poszedł do laboratorium na dokladne badania