reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Asix to dobrze ze jeszcze Cie nie zatrzymali, moze faktycznie do tego czasu maluszek sam sie zdecyduje wyjsc, jak cos to trzymam kciuki !!! :tak: :-)

Mirka ja rowniez juz dzis Ci zycze wszystkiego Naj Najlepszego !!!!!! :-D :-D

Sabinka zdjec nie widzialam, bo nie mam dostepu :-( tylko to co masz przyklejone do suwaczka i musze stwierdzic ze Twoj Kacperek to wyglada jak aniolek :tak: :-D

Ja dzisiaj wychodze ze znajomymi, chyba ostatni raz przed rozwiazaniem, tak wiec wypije za siebie i za te ktore jeszcze 2 w 1 zebysmy mialy szybki i malo bolesny porod :-p:-) oczywiscie tylko soczek bede pic :sorry2:

to milej nocki mamuski, ja uciekam bo musze sie wyszykowac, papa

reklama
wisienka...miłego wyjścia i pysznego soczku;-)

sabinka...gratuluje pierwszej samodzielnej kąpieli:-D
a kto kąpie Dzidzie Tatuś czy Mamunia;-)

może założymy wątek o pielęgnacji maluszka itp...????

bry wieczor :-)

dziewczyny wlasnie wrocilam z imprezy 3letniej Sandry. Wzielismy mala do sklepu z zabawkami kazalismy cos samej wybrac :-D To pomysl mojego mezulka... to jego chrzesnica wiec on decydowal. Mala wybrala krolewne sniezke, wieksza od niej hi hi hi hi :-D 99zl kosztowala wiec mala trafila bo tyle mielismy dla niej przeznaczone kasiurki:sorry2: Ogolnie impreza jak u 3 latka. Mala bardzo niesmiala, niechcial by jej spiewac 100lat..chowala sie za mamy spodniami :sorry2: Ale ogolnie jest slodka :-)

"A gdzie Larvunia?????? może rodzi?;-) " sabina nei nei nie... bylam na urodzinkach :-p na porodowke szybko nie trafie... nic sie nie dzieje jak narazie.

mircia myslalam ze jak wroce to juz bedziesz rozdwojona... buuuu... no niech cie chwyci raz a porzadnie :-p:-):-D:-D:-D

dobra kochane mezulka musze do kompa dopuscic bo mi juz marudzi, jak dzis juz nie dam rady (zmeczenie czuje, zaraz moge pasc) to do zobaczenia jutro przy kawce ;-)

jestem za wątkiem:-) bo ja to pewnie ze 100 pytań już mam:-) a nie chcę zasmiecac tego wątku;-) heheh

niestety kapie mamusia:-) a dziś stała nademną jeszcze moja mama:-) tak asekuracyjnie:-)
tatuś jest chory..........masakra:-(

mam nadzieje że nie zarazi maluszka.......:-( ale przecież nic nie moge zrobić bo zarazki i tak po domu biegają....
trzeba mieć nadzieje:-)

Hejo
Sabinko to tak jak u mnie.Tatus od wczoraj chory :-(:baffled:
Niestety nie mam gdzie go wykoptowac,nie ma wolnych lozek chwilowo tak wiec zyje nadzieja,ze Matti sie nie zarazi :dry::sorry2:

Na szczescie Antek zdrowieje,zaczal ladnie jesc i wogole marudyzm ustapil :-D

Co do watku,Pati zaloz.Teraz napewno sie przyda :tak:

Ide podkrecic kalafiory bo zimno sie w chatce zrobilo;-)

larvunia : nigdy nic nie wiadomo moze sie rozkreci w tym tygodniu
tak czy siak mam wrazenie ze cos sie tam odróbine ruszylo ....

co do chrzesnicy to dobrze o niej swiadczy ze nie naciagnela was na jakies drogie cudo

mircia "odrobine ruszylo".... kurde niech sie zacznie dziac na calego bo ja mam 1 dzien po Tobie... moze moj zobaczy i tez zechce wyjsc ;-)
anineczka podkrec podkrec :-) by maliszki nie chorowaly ;-)
sabina ja tam boje sie pierwszej kapieli, pierwszego karmienia, pierwszej zmiany pieluszki.... :sorry2:

oki kochane zmykam bo wykorzystalam chwilke gdzie mezus polazl do kuchni :-p mykam na wyrko :* do juterka przy kawusi :***

reklama
dziewczyny... w środę urodziłam... włanie wróciłyśmy do domku :)

Gaba urodziła się o 11.55, ważyła 3220g i mierzyła 53 cm :)

Rodziłam naturalnie z ZZO.
było cięzko... lece bo mała płacze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry