reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej laseczki!

Martwię się o Marcelka Larvuni... czyli wygląda na to że niedojrzałe płucka były, a przecież urodzony w terminie... :-( mam nadzieję że szybko Larvuni się nacieszy synkiem i w końcu wyjdą do domku.

Witaj Sylwia! :-)

reklama
Sugar sugar wielkie gratulacje !!!!!!!! jednak dobrze czulas, ze cos sie zaczyna dziac :)
ktos pamieta, ile jej jeszcze dni zostalo, czy po terminie juz byla?:confused:

dziekuje za odpowiedzi w sprawie brzuszka, kathe to super pomysl z tymi zdjeciami :tak::-D od dzisiaj zaczne sobie pstrykac :-p

ciekawe jak tam Asix, czy Women bo jak dobrze pamietam Asix dzis ma byc w szpitalu a jutro wywolanko, wiec pewnie bedzie nastepna :-)

a ja tu ostatnia dolaczylam do Was i czuje ze ostatnia urodze :-( :baffled:

reklama
sugar...najserdeczniejsze gratulacjony dla Ciebie i Twoich facetów:-):-):-):-):-)
Córeczko sugar...witaj Kwiatuszku:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
girlballoonssg5.gif
girlballoonssg5.gif

witam wieczornie:-)
a wlasnie mam pytanko do mamc ktore juz tula swoje malenstwa, czy wam wszystkim sie obnizyl brzuszek przed porodem, czy to nie jest regula???:confused:
mnie przy jednej i przy drugiej ciaży brzuszek nie obniżył się wcale:tak:
więc nie ma reguły;-)

Acha mam pytanko czy jak noworodek przesypia ok.5-6godzin w nocy to jest normalne???????Bo Wero nie przesypiala calej nocy do 6 miesiaca,wiec nie wiem co o tym myslec.A karmie go tylko cycem i ne dopajam butelka,je co ok.2-3 godziny a wieczorem cmoka cyca ok 30 min i spi od 12-5 lub 6 rano.
mój synek też tyle nocki przezypia:cool2:
starszy synek też tak ładnie spał
zapewniam ze to nic nienormalnego,po prostu bobaski lubią pospać i dają pospac mamusiom:cool2::-D:-p

wiecie co...
następna to chyba women będzie
dzwonie do niej i piszę od rana i się nie odzywa
myślę ze to oznacza że rodzi bo inaczej dałaby znać:cool2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry