reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ale tu dzis pustooooo :szok: a ja siedze sama w domciu i sie nudze, juz po 21 a moj jeszcze w pracy :-( ale tak wogole to wpadlam bo mam pytanko do misi :-)

jak usunac post ktory sie zalozylo :confused: bo ja tu jeszcze niezorientowana a widzialam ze jestes moderatorem :-p :-D

reklama
słuchajcie,ale jajca
bylam od 20-tej u kumpelki na plotach:-p
właśnie wróciłam a w domu cisza jak makiem zasiał
patrze i wszyscy spią:tak::tak::tak::-D:-D:-D
hyhy...
Tata daje rade...
a Mama pełen relaks:happy2::cool2::rofl2::ninja2:

no ja też jestem ciekaw co u women?
kurcze nic się nie odzywa:baffled:
jutro zadzwonię do niej:tak::tak::tak:

dzień dobry:-)
Pati no no ładnie mężczyzn wyszkoliłaś:-)
moi też teraz śpią.........
wiec mam chwilkę posprawdzać i poczytać co u was:-) ale strasznie mało się tutaj ostatnio wpisów pojawia:-) heh

Wisienka jestem na macierzyńskim:-) ale niestety nikt tego w pracy za mnie nie zrobi:-( a jak się chce mieć cos z tej pracy którą sie do tej pory wykonało to niestety ciagłość musi być:-)
ale dam rade:-) nie jest źle:-)
dobrze że moge w domku pracować:-)

ale cisza w domku o rany aż dziwne:-)
w sumie to 3 facetów właśnie śpi bo jeszcze mój brat wczoraj do nas przyjechał na nockę:-) hehe
a ja oczywiście nie śpie:-) standardzik:-)

dzien dobry
juz wstalam ale mam nadziej ze maly sie w koncu uroczi bo ze spaniem co raz gorzej
bidra mnie bola , mam lekkie skurcze i ' spojenie lonowe' tez mnie boli
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pati : jakies newsy od women
sabina: to swietnie ze sobie tak dobrze radzisz

Mirka no już niedługo termin wiec Nikolas chyba będzie chciał wyjśc:-) heh
Muszę sobie radzic nie ma wyjscia:-)a tak z drugiej strony to chyba po prosttu chcę trochę pracowac żeby nie zwariować:-)

właśnei Pati daj znac jak tylko się dowiesz co u Women:-) napewno juz Dorianek z nią jest:-)
a ciekawe co u Krecika:-) cos sie nei odzywa:-) chyba że sie odzywała jak byłam w szpitalu:-) bo nie wiem:-)

dzien dobry
jak sytuacja na froncie??
która się przez noc rozdwoiła??
rzeczywiście puściutko tu ostatnio
mam nadzieje ze juz niebawem się troche ruszy i bedziemy dużo pisać szczególnie o sprawach dzieciowych:-):-):-):tak::tak::tak:;-);-);-)
d

pati : jakies newsy od women

właśnei Pati daj znac jak tylko się dowiesz co u Women:-) napewno juz Dorianek z nią jest:-)
właśnie z nią rozmawiałam:-)
niestety Dorianek uparcie siedzi w brzuszku:cool2:
dzisiaj załozą Moni cewnik,jeśli to nie przyniesie efektu
jutro rano będzie miała podłączoną oksytocynę:blink:
dzisiaj jest u niej 13ty dzien po terminie
Monia prosiła abym przekazała Wam pozdrowienia i całusy:tak::tak::tak:;-):-)

Dzień dobry wszytki:-)
Ja już na nogach... właściwie to za dużo nie spałm, bo Indze pomyliła się noc z dniem:no: Także całą noc gadała coś do siebie, jadła i robiła prezenty w pieluchę... Jestem padnięta...

Pati pozdrów Monikę, ja też miałam cewnik założony. Poszło szybko i gładko. Także będzie dobrze:-) na pewno:-)

reklama
Dzień dobry.

Biedna Monika, Dorianek ją nieźle wymęczy.

Sabinko nam też brakuje rozmów z Tobą, więc "szybkiej" pracy życzymy.

Pati, rzeczywiście facetów masz super, polegli na froncie :-p

Jolie to Ty powinnas byc na grudniowkach :-p :-) a z listopadowek to chyba ja mam najodleglejszy termin :-(

I tak i nie. Termin wg OM mam na 29 listopada, ale że ja zawsze dłuższe cykle miałam, to pewnie się przeciągnie, USG pokazało początek grudnia. A jak znalazłam to forum zaczęłam czytać co u listopadówek i tak się tu wciągnęłam (a grudniówki żadnej nie znam).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry