wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Dzien dobry
Sabinka to dobrze ze sobie radzisz
:-) nic jak tylko Cie podziwiac
Jolie - Pati ma racje
A ja nawet dzis wstalam w dobrym humorku, w zasadzie to mam od wczoraj jak przeczytalam Pati posta, a pozniej jeszcze jak moj wrocil i mi wytlumaczyl co mi polozna nabazgrala to sie okazuje ze dzidzia juz jest ulozona i gotowa do wyjscia 4/5 wiec mam wielka nadzieje ze nie bedzie opoznienia :-)
dzisiaj sobie pojde na dlugi spacerek nad wode kaczuszki nakarmic, bo nawet ladna pogoda dzis jak na anglie
Sabinka to dobrze ze sobie radzisz
:-) nic jak tylko Cie podziwiac Jolie - Pati ma racje
A ja nawet dzis wstalam w dobrym humorku, w zasadzie to mam od wczoraj jak przeczytalam Pati posta, a pozniej jeszcze jak moj wrocil i mi wytlumaczyl co mi polozna nabazgrala to sie okazuje ze dzidzia juz jest ulozona i gotowa do wyjscia 4/5 wiec mam wielka nadzieje ze nie bedzie opoznienia :-)
dzisiaj sobie pojde na dlugi spacerek nad wode kaczuszki nakarmic, bo nawet ladna pogoda dzis jak na anglie

chyba tylko zostalysmy 2 w 1 czy jeszcze kogos pominelam
bo women to juz nie licze, pewnie jutro bedzie tulic Dorianka jak nie dzis, Asix tak samo.
ale trzymam kciuki aby jak najszybciej mogla wrocic do domku z synkiem
wszsytko bedzie dobrze !!!
a ja siedze sama w domciu i sie nudze, juz po 21 a moj jeszcze w pracy :-( ale tak wogole to wpadlam bo mam pytanko do misi :-)
gdzie normalnie by bylo z 20