reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien dobry

Sabinka
to dobrze ze sobie radzisz :tak: :-) nic jak tylko Cie podziwiac
Jolie - Pati ma racje

A ja nawet dzis wstalam w dobrym humorku, w zasadzie to mam od wczoraj jak przeczytalam Pati posta, a pozniej jeszcze jak moj wrocil i mi wytlumaczyl co mi polozna nabazgrala to sie okazuje ze dzidzia juz jest ulozona i gotowa do wyjscia 4/5 wiec mam wielka nadzieje ze nie bedzie opoznienia :-) :cool2:
dzisiaj sobie pojde na dlugi spacerek nad wode kaczuszki nakarmic, bo nawet ladna pogoda dzis jak na anglie :-D

reklama
mirka, Jolie, Anitt i elbra nio i ja :sorry2: chyba tylko zostalysmy 2 w 1 czy jeszcze kogos pominelam :confused: bo women to juz nie licze, pewnie jutro bedzie tulic Dorianka jak nie dzis, Asix tak samo.

Ciekawe ktora z naszej 5 bedzie pierwsza :confused: :cool2: :-D

Wieści od Larvuni:
"nadal mały tam a ja tu. nie ma specjalisty do końca tyg. by go zbadał i do końca tyg napewno bede w szpitalu. Jak ja chciałabym go mieć ciagle obok siebie-cierpie ale jestem dobrej myśli. pozdrow mamuśki z BB"

Kochana i kochany trzymamy za was kciuki:-) bedzie wszystko super:-)

kochane muszę sobie radzić wyjścia nie ma:-) będę miała wiecej czasu na kompa jak mężuś do pracy wróci bo teraz jest na opiece nad nami:-) a cały czas pracuje okupując kompa:-) a jak on zejdzie to ja pracuje i tak w kółko:-) hehehe

mamcie doczekacie się swoich maluszków;-) ja pamietam jak ja sie martwilam ze wszystkie sie zaczęły rozdwajac tylko nie ja:-) nic zero objawów:-) hhe a to nagle przyszło do mnie:-) i do was też przyjdzie;-) ciepła kąpiel dużo daje:-) hehehe zrobiłam tobezwiednie ale zrobiłam:-) :-)

idę cos zjeść puki maluch śpi:-)

Wieści od Larvuni:
"nadal mały tam a ja tu. nie ma specjalisty do końca tyg. by go zbadał i do końca tyg napewno bede w szpitalu. Jak ja chciałabym go mieć ciagle obok siebie-cierpie ale jestem dobrej myśli. pozdrow mamuśki z BB"

biedna larvunia :-( tak sie nie mogla doczekac synka i mimo ze juz jest z nia jest jakby obok :hmm: ale trzymam kciuki aby jak najszybciej mogla wrocic do domku z synkiem :tak: :-):wink: wszsytko bedzie dobrze !!!

ale tu dzis pustooooo :szok: a ja siedze sama w domciu i sie nudze, juz po 21 a moj jeszcze w pracy :-( ale tak wogole to wpadlam bo mam pytanko do misi :-)

jak usunac post ktory sie zalozylo :confused: bo ja tu jeszcze niezorientowana a widzialam ze jestes moderatorem :-p :-D

który wątek usunąć?

SMS od Krecika:
Colin David urodził się 13.11.2007 roku o 15:24, waga 4070gram, długość 53 cm. Jest podobny do tatusia. Poród odbył się w wodzie. Buziaki, Krecik.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry