reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień doberek:-)

Mam nadzieję że wszystko dobrze u Larvuni i że Marcelek jest już z nią...

Sabinko dzielna z ciebie kobitka, już pracujesz:szok: Ja od kilku dni też próbuję coś robić ale przy mojej córeczce nie bardzo się da:no:

Ciekawe czy Dorianek już na świecie?

Jak tylko mam chwilkę to staram sie czytac co u was ale niestety nie do końca mi się to udaje. Moja mała przylepa wymaga 100% uwagi. Widze ze ostatnio troszkę mniej mamuś jest na naszym wątku, pewnie wróci to do normy jak już przyzwyczaimy się do nowych sytuacji:tak:

Kathe, Bira cos mi sie wydaje ze listopadowe dziewczynki są bardziej wymagające. Blanka tak samo potafi całą noc "przegadać", na zmianę z kupką i karmieniem. Za to w dzień śpi spokojnie ale tylko na rękach i w dodatku musze cały czas chodzić:sorry2: Kupiłam sobie taką chustę-nosidełko i przynajmniej moje ręce trochę odpoczywają. Zresztą fajna rzecz, polecam.

Przyjeżdża dzisiaj do mnie mama na 2 dni, będzie zajmowac sie Blanusią, będę mogła wreszcie troszkę odetchnąć. Pierwsze co zrobię to długa kąpiel:-D

Dziewczyny co mozna zrobic zeby zasnac?? Juz cchyba probowalam wszystkiego, ale udalo mi sie usnac tylko na 15 minut od wczoraj od 11 w poludnie!!! Robilam wszystko co moglam, cala noc spedzilam w lozku ale po 15-minutowej drzemce sie obudzilam i juz dalej spac nie moglam. Przypomne ze jeszcze nie mam synka obok siebie wiec to nie z jego powodu :)

Kurcze, wspolczuje Woman. Na szczescie to juz koniec jej ciazy i spotka sie z Doriankiem juz bardzo niedlugo :)

A jak tam Larvunia i Marcelek?? Smutno ze tak musial do inkubatora isc :(

anitt: moze idz na spacer troche swiezego powietrza nie zaszkodzi
wywietrz tez w sypialni , moze jest w niej za cieplo
i nie lez bez sensu w lozku bo w tedy na pewno nie zasniesz , pochodz troche
moze napij sie cieplego mleka albo kakao .... ciepla kapiel

ja w nocy spie jako tako bo mnie wszytsko boli , moje biodra sie rozchodza i juz porostu nie mam sily sie przewrocic w lozku
za to w ciagu dnia zasaypiam na jakies 2godz bardzo twardym snem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry