Lilka
Fanka BB :)
mam chwilke to wpadam
Milena z tata pojechali wymienic oleje w samochodzie,a ja z Hania w domu zostalysmy
mialam nadzieje zrobic pyzy lub paczki ale juz wiem ze moge zapomniec bo wlasnie wcinam dopiero sniadanie
Hania jest tak absorbujaca ze szok
non stop cos chce
jak tylko ja odkladam to 5 sekund ciszy i ryk
dzis w nocy darcie sie od 4 rana do 8
w koncu glowa mnie bolala,oczy na zapalki i mega nerw mi sie wlaczyl.... nakarmiona,przebrana,utulona,brzuszek miekki wiec brak kolki....a ta wyje
w koncu sie polozylam o 8,druga poduszka przykrylam glowe i zlew bo juz nie wyrabialam
ale w tym momencie przyszedl Karol i ja wzial i moglam pospac godzine...
ogolnie jak spie 4 h na dobe to jest cos
Milena tez odkad Hania sie pojawila ma problemy ze spaniem
juz dzisiaj mowilam do Karola ze szkoda ze srodkow nasennych dla dzieci nie ma bo i jednej i drugiej by sie przydaly
wczoraj dopiero tak zauwazylam ze cały moj poukladany dzien jaki mialam to teraz jest jeden wielki haos
musze znalezc jakis patent by znowu dzien mial rece i nogi
no to tyle z sytuacji9 domowej
Milena z tata pojechali wymienic oleje w samochodzie,a ja z Hania w domu zostalysmy
mialam nadzieje zrobic pyzy lub paczki ale juz wiem ze moge zapomniec bo wlasnie wcinam dopiero sniadanie
Hania jest tak absorbujaca ze szok
non stop cos chce
jak tylko ja odkladam to 5 sekund ciszy i ryk
dzis w nocy darcie sie od 4 rana do 8
w koncu glowa mnie bolala,oczy na zapalki i mega nerw mi sie wlaczyl.... nakarmiona,przebrana,utulona,brzuszek miekki wiec brak kolki....a ta wyje
w koncu sie polozylam o 8,druga poduszka przykrylam glowe i zlew bo juz nie wyrabialam
ale w tym momencie przyszedl Karol i ja wzial i moglam pospac godzine...
ogolnie jak spie 4 h na dobe to jest cos
Milena tez odkad Hania sie pojawila ma problemy ze spaniem
juz dzisiaj mowilam do Karola ze szkoda ze srodkow nasennych dla dzieci nie ma bo i jednej i drugiej by sie przydaly
wczoraj dopiero tak zauwazylam ze cały moj poukladany dzien jaki mialam to teraz jest jeden wielki haos
musze znalezc jakis patent by znowu dzien mial rece i nogi
no to tyle z sytuacji9 domowej
Trzymam kciuki zeby wszystko sie unormowalo, dobrze, ze to nie kolki... Co do Milenki to u nas to samo, Victoria odstawia jakies cyrki ze spaniem i wogole stala sie nieznosna
) jeszcze nikt nie przescignal

,jem jablka banany mandarynki ale cytrusy z umiarem jeden na dzien.Jakbym miala diete trzymac to bym z glodu umarla:-