Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lilka
wspolczuje nieprzespanej nockiTrzymam kciuki zeby wszystko sie unormowalo, dobrze, ze to nie kolki... Co do Milenki to u nas to samo, Victoria odstawia jakies cyrki ze spaniem i wogole stala sie nieznosna
Przestalam ja klasc w dzien do spania, ale i tak wieczorem sa problemy. Staramy sie jej poswiecac jak najwiecej czasu, ale chyba to przynosi skutek odwrotny od zamierzonego
![]()

:-

...a co do jakosci pokarmu to zastawiam sie... no bo moj synus by jadl i jadl... jak zaczyna topiers jest ciezka i twarda - czuc ze pelna
, a potem - gdy je po raz np. trzeci w ciagu jednego karmienia (ale z przerwami) piers jest juz miekka, a synus sie irytuje i prezy... czy to znaczy ze mleka brak...? I jak czesto zmieniac piers? Bo gdzies wyczytalam, ze na jedno karmienie jedna piers... hmmmm?

Anulka ja podaje jedna piers
ale na paczatku mala jadla dwie
jak maly sie prezy przy karmieniu to na moje oko chce mu sie odbic albo w jelitkach mu cos tam na kupke sie tworzy
moja tak ma
wtedy robie jej przerwe klade na ramieniu jej sie odbija albo bąka pusci :-) i jemy dalej
oki ide nynki bo padam na pyszczek![]()

...no ale to super, gazy odchodza...