reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Agnieszko to nie to :no:
Hania ssie prawidlowo (tutaj jest tzw.kontrola karmienia)
zreszta od poczatku ani ona ani Mili nie mialy z tym problemow
ale ona ma te yaparcia i jak ja boli to mnie gryzie :-(
i przez to mam obolale sutki :-(
a je max.15 min.takzye jest ok

ale ja juz wcyesniej pisalam,ale cie nie bylo,ze ja nie lubie karmic piersia...taki ze mnie typ:sorry2::-:)zawstydzona/y:

reklama
nie wiem co sie stalo mam literki porozwalane na klawiaturze
a pod znakami interpunkcyjnymi polskie literki :szok::szok::szok::szok:
spadam wiec do łożeczka....ale jazda z ta klawiatura :szok:

Witaj Agnieszko na naszym wątku codziennym ;-)
widze że piszesz całkiem konkretnie i jesteś z Wrocławia :-) na jakiej ulicy mieszkasz? Ja jestem z Noskowskiego ;-)

Lilka kurcze współczuję szczypawek, ja wypracowałam co3godzinne karmienie cycem i mały się super najada, ssie 10-20 minut. Raz ściągnęłam z ciekawości mleczka z jednej piersi i wyszło 80 ml luzem :-)

ELBRA nie łam się mamuśka, wiesz że mleko jest "w glowie"? Im bardziej się martwisz tym mniej tego mleka u Ciebie będzie. Weź się wyluzuj, nie myśl o tym tak intensywnie, podchodź z relaksem do cycolenia. Spróbuj podawać najpierw cyca, a potem dokarm butelką jeżeli zachodzi taka potrzeba.

Larvuniu ale o co chodzi z tymi fotkami? Jak ty te fotki umieszczasz w galerii ze ci nie wychodzi? :confused: Spróbuję pomóc :tak:

A ja robię ciasto na pierniki, takie dojrzewające :-D za 4 tyg będę je piec :-)

Witanko

Lilka wlasnie to jest to z mlekiem modyfikowanym.Zanim sie jelitka przyzwyczaja to dziecko sie meczy.Moj mlody meczyl sie okolo 1,5 tygodnia,ale od wczoraj sam robi kupsztale. Hip hip hurraaa :-D
Sa jeszcze zbite i twarde,ale sam juz je wyciska:tak:

Dziekuje za gratulacje dla meza.Nie ukrywam boje sie jak cholera zmiany miejsca (strasznie sie przywiazuje do domow i jestem domatorka) ale czego sie nie robi dla meza.Niech sie chlop rozwija....noooo i jeszcze jak dobrze mu pojdzie to za 2-3 lata firma bedzie chciala,zeby rozwijal firme w Polsce.A to kusi mnie najbardziej :happy2:

Agnieszko Witaj.
Łucja...piekne imie!!!:tak::-):-)

Lilko - tak to jest jak się stawia diagnoz z biegu :zawstydzona/y: Teraz nie znajdę czasu na czytanie Waszych postów "wstecz", dlatego przez jakiś czas będę taka urwana z choinki - proszę o wyrozumiałość z tej okazji :blink:

Misia_q - ja mieszkam na Psim Polu, początkowo na ul. Gorlickiej, od ślubu z mężem na Sycowskiej. :-)

Dzien dobry

ja tylko na chwilke zeby poinformowac ze moje kochane malenstwo przyszlo dzis na swiat o 0:28,:-) :-) :-) wazy 3,100, nie wiem ile ma dl, bo tu nie mierza a ja jeszcze nie mialam jak, ale jest malutki, mysle ze ok 50 ma.
w domu jestem od 30 min, jak narazie synus spi bardzo ladnie i ja ide, bo prawie dobe nie spalam :cool:

milego dnia

reklama
Wisienka gratulacje:-):-):-)

U nas jest totalny młym ze wszystkimi lekarzami ale jakos dajemy sobie rade...tylko ten brak czasu wiec nawet nie mam czasu sias i was spokojnie poczytac wiec jestem tak troche wyrywkowo:-)
Adas juz zjada ponad 100ml nawet 120ml i wazy juz prawie 5kg....dwa razy tyle co poporodzie:-) Nadal go meczo kolki i zadne kropeki nie pomagaja:-( pojutrze mamy kolejna wizyte w patologi noworodka i usg głowki i mam nadzieje ze bedzie dobre:-)

Do góry