reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Mam prośbę jak byście mogły sprawdzić czy w dziale zamkniętym widzicie coś takiego jak "Dziewczyny z podbeskidzia"? Admin zamknął nam ten wątek ale okazuje się że jest on normalnie widoczny:szok:. Napewno widzą go sierpniówki06, a niepowinny:eek: i chciałam sprawdzić czy ktoś jeszcze oprócz nich może tam wejść?
Widze,ale daj adminowi czas.On sobie to wszystko pouklada.Jutro lub pojutrze bedzie wszystko okey.

A tak wogole to witam :-)

Witam tu też:-D Strasznie długo walczyłyśmy o ten wątek zamknięty, bo jesteśmy tylko w trójkę. No i myslałam ze sie udało:eek::sick: Będziemy próbować dalej....:tak:

Czesc dziewczyny:tak::tak:

och, u mnie szalenstwa sie dzieja... wczoraj casting na nowego majstra:-D dzis jeszcze2 ma przyjsc... od jutra ktos konczy to co poprzedni zaczal...:rofl2:
w nocy udalo sie i dojechala maszyna do naszej drukarni (a obawialismy sie troszke, bo troche kosztowala a cala transakcja byla przez internet, platnosc w Euro na konto w Slowacji, a maszyna jechala z Wegier...) rano rozladunek... a bylo co bo wazy ponad 1500kg... teraz maz z pomocnikami walczy z wyciagnieciem framugi w drzwiach w firmie, coby zmiescila sie i jakos by ja wstawic...

a ja wlasnie upitrasilam risotto, wlaczylam praleczke i poczytalam co sie u Was dzialo:-):-)

Sabina powodzonka u ginekologa, daj znac co i jak:-):-)
(hmm, pewnie jestes juz po wizycie, moze wiesz czy bedzie corcia czy synus...)

Tyle sie rozpisalyscie ze juz w polowie zapomnialam, ktorej co jest, czy nie jest itd!!! hihi

Malinois, gratulacje!!! Mowilam ze wszystko bedzie oki! Widze, ze narezie chyba przewazaja chlopcy!!! Super!! A co do terminu to ja chyba nie bede jedna z pierwszych bo ma termin i z OM i zUSG na 8-9 listopad! No chyba ze Colin pospieszy si etak jak jego braciszek i wyjdzie 2 tyg wczescniej!!!

Kobitki, ktore maja dzisiaj wizyty- tez sie nie martwcie tylko ciszcie! Wszystko jest na pewno w jak najlepszym porzadku!!! Buziam was i glowki do gory!!!

Women-witam!!!!!

Co do wesel, to moja kuzynka urodzila w dniu swojego slubu i dzidzia byla w szpitalu a ona na weselui!!! Oj bylo jej ciezko!!!
A ja w zeszlym roku bylam na weselu tydzien przed porodem i nie dosc ze wesele bylo potwornie nudne, ja glodna bo jedzenie bylo wydzielone i to dopiero po 20, to jeszcze brat mlodego zaczal wariowac (a ze siedzial w wiezieniu) i moj maz go wyprowadzil to sie balam zeby tamten jakiegos noza nie wyjal i dostalam wzcesniejszych, lekkich skorczy!!! O 22 bylam w domu!!!
A teraz poszlabym sie gdzies pobawic ale nic sie nie zanosi, leee!!!

Mam takie pytanko.Czy chodził ktoś do sport factory do szkoly rodzenia,ponoć wynajmują tylko tam pomieszczenia a główna siedziba miesci sie na ul.Waleniej na Osowej Gorze.Chciałabym rozpocząc lekcje szkoły rodzenia,moze macie jakies sprawdzone i godne polecenia w Bydgoszczy

Oj Moniu nie doradzę ci bo to za daleko ode mnie:-D
Ja zaczynam szkołe rodzenia w piątek!!! Ciekawe jak będzie:happy2::-D

Krecik ale historia z tym weselem:szok: To ty widzę ze masz już wprawę w imprezowaniu z brzuszkiem:tak::-D

reklama
Do góry