• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
melduję się, ale tylko na chwilkę. nawet nie poczytam co pisałyście bo dużo tego:tak::tak::tak:

byliśmy na usg. nadal układ komorowy nieforemny, ale teraz jest 8/5 mm więc wszystko idzie ku lepszemu:-)

no i pochwalic muszę mojego synusia publicznie, bo mi dziś pierwszy raz całą noc przespał:yes::happy::happy::happy::happy2::yes:. zobaczymy dziś jak będzie?????

ŻYCZYMY MIŁEGO WEEKENDU

No Agus zycze Ci zeby to juz bylo standardem taki sen nocny moj mi tylko raz zrobil taka niespodzianke :tak:super ze jest lepiej to najwazniejsze:tak:

reklama
witam sie samotnie...meżuś na piwko poszedł Kapik od godziny śpi:-) a ja sie nudze:-) zjadlam pół litra lodów bakaliowych:-) otworzyłam sobie piweczko...ai imprezka:-) do ściany... ZAPRASZAM:-)

Bira bidulko...:-( ale dzień..jutro bedzie lepiej:-)
WIsienka nie pomogę ja sie nie znam:-(
LArvunia WiTAJ!! kurcze tak smutno bez CIebie rankiem...
GRATULUJE MARCELKOWI że pieknie chce stać:-)
Beatka to miałaś dzień z Oleńka:-)
Karina u mnie na nauki to wysłałam meżusia:-) a nie musieli być oboje rodzice:-)
Anulka super ze Oskarek takie pysznosci wcina:-)

a mój Kapik nie chce jeść od wczoraj no mnie normalnie trafi za chwile..tzn. nie chce jeść butli wszystko łacznie z mlekiem wpycham mu łyżeczka! bo smoczek przygryza...wrrr...a dziś przed snem posmarowałam mu dziąsełka dentinoxem i za 10 min,. amciu dostał i wciagnął 150 mleka+4 łyżki kaszki! w szoku byłam...może jednak w końcu się cos z ząbkami zacznie...

Sabinko bakaliowe powiadasz uwielbiam szczególnie te od Grycana mniam mniam już lecę

melduję się, ale tylko na chwilkę. nawet nie poczytam co pisałyście bo dużo tego:tak::tak::tak:

byliśmy na usg. nadal układ komorowy nieforemny, ale teraz jest 8/5 mm więc wszystko idzie ku lepszemu:-)

no i pochwalic muszę mojego synusia publicznie, bo mi dziś pierwszy raz całą noc przespał:yes::happy::happy::happy::happy2::yes:. zobaczymy dziś jak będzie?????

ŻYCZYMY MIŁEGO WEEKENDU

Agus gratulacje nocki i super że polepszenie na usg:tak:

ŻYCZYMY MIŁEGO WEEKENDU

zazdroszczę takiej nocki

Kacper zasnął ale coś marudził dziwnie przy cycku niby chciała ale nie mógł wiec wzięłam go na ręce i Karmiłam na siedząco i jakoś usnął ...ochhh czuje że znowu ciężka nocka sie szykuje

dziewczyny ale ten czas zapierdziela....
tak patrze na fotki naszych szkrabow i nadziwic sie nie moge jak szyko rosna.

sabinka nadal kawusia jest z rana ?? :-D tez tesknie za Wami! Niestety pracowac musze...... poniekad tez chce :sorry2:
dziekuje mamuski za gratulacje stania na nozkach :-) anulka, beata, karina thx :)

kochane czy moge isc ze swoim synkiem do zoo safarii?? Jak myslicie bedzie to rozrywka dla Bąbelka?? W sumie ze zwierzatek to tylko naszego pieska widzi :-) i kocice u dziadkow.

sabinka nadal kawusia jest z rana ?? :-D tez tesknie za Wami! Niestety pracowac musze...... poniekad tez chce :sorry2:
dziekuje mamuski za gratulacje stania na nozkach :-) anulka, beata, karina thx :)

kochane czy moge isc ze swoim synkiem do zoo safarii?? Jak myslicie bedzie to rozrywka dla Bąbelka?? W sumie ze zwierzatek to tylko naszego pieska widzi :-) i kocice u dziadkow.

Larvuniu jak nie dla Marcelka to dla Was bedzie to radocha tym bardziej że pogoda ma być super:tak:

BEatko zapraszam:-) no i sheridansa obalimy:-) hihihi
LArvinia no proste ze kawki są tylko teraz juz nie jestem pierwsza:-) heheh KArina zawsze pierwsza rozpoczyna dzień kaweczkami kurde... hihihi trzeba to zmienić:-)
o rajku ale zazdroszę tego safari! super sprawa...a do nas co najwyzej to cyrk przyjeżdża hehehe....i to taka tragedia że masakra;/ ehhh
Agus supe na USG wszystko lepeij:-) i sueper ze nocka przepsana:-)
Pusia moze jednak nei bedzie tak źle...trzymamy kciuki...

Pusia a dokarmiasz go bo nie doczytałam wydaje mi sie że coś pisałaś o Sinlacu

W nocy tylko cycek (bo jeszcze nie byłam u lekarza na początku maja idziemy) czekamy na doktorkę co by receptę na mleko wypisała, a Sinlaca daje w dzień 125 ml wody i 7 łyżek sinlaka i zjadał łyżeczką (zjada wszystko w oka mgnieniu :tak:)

Dopisuje się do GRATULACJI :tak::tak:. Co do zoo to ja bym poszła Maluszek popatrzy no i WY tez :tak: (sama chętnie bym poszła sobie fajna sprawa)

pusia dziekujemy :tak:
sabina u nas ok 6-8 km do zoo safarii jest. Jest tu odkad pamietam to zoo. Miedzy dwoma wioskami :-) Zamierzalam tam pojechac juz dawno ale nie bylo okazji teraz dla Marcelka pojedziemy chyba :tak:
beata mam nadzieje ze masz racje z pogoda..... pragne slonca :-D

wiec postanowione jade z synkiem i mezulkiem pozwiedzac zwierzatka. Moze foty porobie i sie pochwale na odp watku :tak:

...ale kaszana w TV, nic nie ma.. a na TVN film ktory chyba kazdy widzial :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry