Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dzisiaj obudzilam sie okolo 1 w nocy i do rana juz nie bardzo moglam spac, raczej przysypialam na troche, wszystko mnie swedzi, drapie sie, jakbym pchly miala: ramiona, nogi, brzuch, dekold, plecy, glowa!!! czy ktos tez tak ma? ja juz nie moge z tym wytrzymac..
dzisiaj obudzilam sie okolo 1 w nocy i do rana juz nie bardzo moglam spac, raczej przysypialam na troche, wszystko mnie swedzi, drapie sie, jakbym pchly miala: ramiona, nogi, brzuch, dekold, plecy, glowa!!! czy ktos tez tak ma? ja juz nie moge z tym wytrzymac..
a ja się witam i żegnam conajmniej na tydzień bo jade na wczasy do szpitala życzę duzo zdrowia i nie rozpakowywujcie się za szybko
Dudziakowa moja Zu też szaleje. Dzisiaj jak się przekręcała podczas śniadania, zrobiła mi z brzucha falę meksykańską i dupka przemieściła się z jednej strony na drugą ;-)...
Moj Julasek tez daje poplaic szczegolnie rano.....