reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witajcie ja niesety pisze ze szpitala:angry::angry::crazy:

Zostaje w nim do konca ciazy.....:no::no:czyli do 18.10 bo wtedy mam zaplanowane CC(1 rocznica naszego slubu) Ale ja wiem ze do tego czasu nie dotrwam.....:angry::no::no:Czuje masakrycznie psychicznie....:-(

Boje sie o siebie O Julka o wszystko....:-:)-(
MAM dosc....

buzka kochane....:-D:-(

reklama
Czasem mam wrażenie, ze stara ze mnie mmuśka będzie :-D chociaż tak naprawdę po urodzeniu się Emilki wiem, że to był odpowiedni czas.

stara mamuśka? mam teraz 37 lat :szok: i liczę się z tym, że pewnie będę miała jeszcze jedno dzieciątko :-D Moja teściowa urodziła ostatniego syna w wieku 47..

kochane kobietki juz jestem.
ostatnio sporo sie u mnie dzialo, najpierw mielismy problem z internetem bo nam sasiedzi kabel przecieli :baffled: a potem znowu nie mielismy czasu sie tym zajac. mialam czeste biegunki, i bralam mase lekow a potem dostalam skurczy i dzidzia chciala sie rodzic w 25 tyg ciazy i znowu bylam na lekach az w koncu wyladowalam w szpitalu na kroplowkach, lekach. na szczescie juz oboje mamy sie dobrze, mam lezec i nic nie robic zeby dzidzi nie sprowokowac do wczesnego porodu chociaz i tak podejzewam ze bedzie wczesniak ale kazdy dzien w brzuszku dla dzidzi jest bardzo wazny bo dzidzia bardzo mala. pozdrawiam was baaaardzo serdecznie i strasznie sie za wami stesknilam. :tak:;-)

kochane kobietki juz jestem.
ostatnio sporo sie u mnie dzialo, najpierw mielismy problem z internetem bo nam sasiedzi kabel przecieli :baffled: a potem znowu nie mielismy czasu sie tym zajac. mialam czeste biegunki, i bralam mase lekow a potem dostalam skurczy i dzidzia chciala sie rodzic w 25 tyg ciazy i znowu bylam na lekach az w koncu wyladowalam w szpitalu na kroplowkach, lekach. na szczescie juz oboje mamy sie dobrze, mam lezec i nic nie robic zeby dzidzi nie sprowokowac do wczesnego porodu chociaz i tak podejzewam ze bedzie wczesniak ale kazdy dzien w brzuszku dla dzidzi jest bardzo wazny bo dzidzia bardzo mala. pozdrawiam was baaaardzo serdecznie i strasznie sie za wami stesknilam. :tak:;-)

Milenciu ciesze sie ze jestes. Bardzo sie martwilam co u Ciebie. Ciesze sie ze juz czujecie sie lepiej i ze wytrwalas kolejna probe. Lerz i odpoczywaj duzo, mam nadzieje ze jednak dzidzia posiedzi u Ciebie do konca. My tez sie strasznie stesknilysmy ale najwazniejsze zdrowie Twojego maluszka. 3maj sie cieplutko!!!! Buziaczki :*:*:*

Oj widze, ze te dzidzie cos sie strasznie na swiat pchaja.....dobrze, ze jednak postanowila zostac jeszcze troszke u mamy:tak: uwazaj na siebie bo to mimo wszystko wczesniutko jeszcze jest.....:tak:

Witajcie ja niesety pisze ze szpitala:angry::angry::crazy:

Zostaje w nim do konca ciazy.....:no::no:czyli do 18.10 bo wtedy mam zaplanowane CC(1 rocznica naszego slubu) Ale ja wiem ze do tego czasu nie dotrwam.....:angry::no::no:Czuje masakrycznie psychicznie....:-(

Boje sie o siebie O Julka o wszystko....:-:)-(
MAM dosc....

buzka kochane....:-D:-(
trxymaaj sie mocno i mysl o dzidzi to bedzie Ci latwiej, napewno dasz rade i wszystko bedzie oki!!!!!Musisz tak myslec!!!!!!Jestesmy z Toba i odezwij sie czasem.....:tak:

reklama
Do góry