Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to świetnie..http://www.grabieniec.pl/pokaz_artykul.php?id_artykulu=974
znalazlam taki link na temat tego kremu generalnie pisze tam, ze nie ma przeciwskazan nawet podczas karmienia

ja też, pierwsze dziecko urdziłam mając lat 27 i nie uważam by bylo to późno czy wcześnie, dla mnie optymalnie.Myślę, że to kiedy kobieta zdecyduje się na dziecko zależy tylko od niej (no i partnera oczywiście ;-)) a nie od tego czy ma już skończone szkoły, kursy, wielką karierę. Ja osobiście mam już 29 lat, ale tak naprawdę dopiero niedawno poczułam że już jestem gotowa. Wcześniej raczej nie byłam. Emocjonalnie, a czasem i zachowania chyba ciągle jestem gdzieś tak koło wieku lat 22 :-) Tylko w dowodzie inaczej piszą ;-)
No scar można w ciąży stosować?

poszła ogólna skarga na niego z cytatami jakie walił w kierunku dziewczyn (kierunek humanistyczny, gdzie chyba z 80% stanowiły kobitki). Myślę, że to kiedy kobieta zdecyduje się na dziecko zależy tylko od niej (no i partnera oczywiście ;-)) a nie od tego czy ma już skończone szkoły, kursy, wielką karierę. Emocjonalnie, a czasem i zachowania chyba ciągle jestem gdzieś tak koło wieku lat 22 :-) Tylko w dowodzie inaczej piszą ;-)

zreszta jak my wszystkie....;-)
jak to zobaczyłam to normalnie szczena mi opadła
Sukces, bo jak widziałam tą jego oponkę to wrrrrrrrrrrrrr