Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ze stanikami mam ciężko - przed ciążą bylam chudzina i miałam małe piersi, a teraz jak próbuję włożyć stary stanik to się śmieję, bo są śmiesznie malutkie. Piersi mi rosną expresowo! sa wielkie i boję się co będzie dalej; swędzą mnie niemiłosiernie (to pewnie od tego, że rosną. A jaka to ciąża to mi nie pwiedział i bicia serduszka też nie słyszałam:-(
Ja jak byłam poprzednio (niby w 8 tygodniu, a tak naprawdę okazało się, że to 6), to nie zrobił mi tego, bo nie było jeszcze potrzeby - dzidziuś był jeszcze za mały. Ale jutro idę i zobaczymy co będzie. jestem ciekawa jak będzie mi USG robić: dopochwowo czy przez powłoki brzuszne.Pewnie usłyszysz następnym razemJa jak byłam poprzednio (niby w 8 tygodniu, a tak naprawdę okazało się, że to 6), to nie zrobił mi tego, bo nie było jeszcze potrzeby - dzidziuś był jeszcze za mały. Ale jutro idę i zobaczymy co będzie. jestem ciekawa jak będzie mi USG robić: dopochwowo czy przez powłoki brzuszne.
wiem, wiem.. w domu jak tylko wraca z pracy mój M. mama i tata to wszyscy mnie pilnują i przepytują co jadłam... wiadomo że wiem że muszę dostarczać witaminek... z owoców wchodzą mi pomarńcze mandarynki i winogrona..
A ty jesz coś od razu jak wstaniesz czy później?? Ja jem tak dopiero ok godziny po obudzeniu więc może dlatego tak mnie męczy całymi dniami
No zmierzył tylko pęcherzyk - dokładnie 20,1 mm miał hehe...
A kiedy wiadomo, że może być np. ciąża bliźniacza? Wyczytalam, że koło 16 tygodnia dopiero...bo jestem po tabletkach i jak wiadomo prawdopodobieństwo się zwiększyło...a jak na 8 tc to brzuszek mam spory, duzo mi przybyło w obwodzie i w miednicy..

pewnie dopochwowo, bo dzidzia za mała jeszcze...a o bicie to się dopomnę nawet...a zdjęcie z USG dostałaś?
pewnie dopochwowo, bo dzidzia za mała jeszcze...a o bicie to się dopomnę nawet...a zdjęcie z USG dostałaś?
ja wiedziałam w 6 tyg że mam jedną dzidzię bo biło jedno serduszko
a co do usg... pierwszy raz fasolinkę zobaczyłam w 5 tyg a drugie usg miałam w 6 tyg.....
teraz wiizytę mam za 2 miechy ale jutro jadę się zbadać do polskiego gina.... mioże powie coś więcej
Nie dostałam, bo w sumie oprócz pęcherzyka i jakiejś plamki o dziwnym kształcie w pęcherzyku nic ciekawego nie było widać. Mam nadzieję, jak będize wszystko dobrze, to jutro coś więcej będzie widać i dostanę już zdjęcie. Nie mogę się doczekać reakcji mojego Ł.