reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Mysle ze to nie watek na takie rozmowy a temat powinien zostac zakonczony.
Napewno nikt nikogo nie chcial urazic a poporstu czasami niektore wypowiedzi sa odbierane inaczej niz powinny :tak:

myslec mozna duzo same zaczelyscie .... ze wam sie cos nie podoba u grudniowek hahhaha to przeciez nikt wam nie kaze do nas zagladac nie ???

reklama
z tego co wiem to my mamy 2 moderatorki... a 2 które były odgórnie przydzielone są także u ws,,,
Forum jest po to aby wyrażać swoje opinie... a dziewczyny wyraziły opinie że u was jest niepoukładane..
co nie znaczy że chciał ktoś kogoś obrażać...

dziękuję za miłą konwersację i mam nadzieję że nie będzie tu z tego powodu żadnych kłótni.
Były jakieś odgórnie przydzielone ale chyba utknęły bo ich nie ma.. :)
stąd też nie miałysmy takiego idealnego ładu jak Wy macie .. mamy tak jak sie przywyczaiłysmy mieć i nam to pasuje..
u nas jakos nikt nie burczał ze jesteście pedantyczne.. :-D
no ale mniejsza z tym.. :)

Wszystkiego dobrego dla wszystkich rozpakowanych mamuś i tych które jeszcze mają to przed sobą. :)

dziewczyny przez te wasze opowieści o jedzonku,wciągnęłam 2 kanapki z pyszna kiełbaską co mi brat z Polski przywiozl wczoraj.A wcale nie byłam głodna:-)łakomstwo po prostu,ahhh;-)

dziewczyny przez te wasze opowieści o jedzonku,wciągnęłam 2 kanapki z pyszna kiełbaską co mi brat z Polski przywiozl wczoraj.A wcale nie byłam głodna:-)łakomstwo po prostu,ahhh;-)

Ja tak mam na okraglo :-D ciagle jem cos na co w sumie nie mam ochoty lub jak nie jestem glodna :-D

ja też tak mam dziewczyny że mimoże nie jestem głodna a jak coś zobacze to od razu wciągam w siebie. Dlatego waga dalej idzie mi do góry a nie zatrzymała się tak jak niektórym pod koniec ciąży :))

reklama
Do góry