reklama

Listopad 2009

ja tam za brzuszkiem nie tęsknie , może i był cudny ale to cudo już mam przy sobie :tak:
dzisiaj jestem pierwszy dzień sama z maluszkiem i mam nadzieje że dotrwam w takim spokoju do końca ;-) , bo aż się boję zapeszyć że mogłoby być inaczej ;-)
oczywiście mój D się o nas martwi i dzwoni co jakiś czas jak sobie radzimy ale przekona się jak wróci :-)

reklama
ja tam za brzuszkiem nie tęsknie , może i był cudny ale to cudo już mam przy sobie :tak:
dzisiaj jestem pierwszy dzień sama z maluszkiem i mam nadzieje że dotrwam w takim spokoju do końca ;-) , bo aż się boję zapeszyć że mogłoby być inaczej ;-)
oczywiście mój D się o nas martwi i dzwoni co jakiś czas jak sobie radzimy ale przekona się jak wróci :-)

Moj A pierwszego dnia jak bylysmy same dzwonil co chwile :-D a wczoraj nie odbieralam od niego tel (bo tel zostal w kuchni) i A chcial juz po sasiadach dzwonic :-D

hihihi jaka bojowa :-D
wy to odważne jesteście, ja tam do grudniówek nie zaglądam, nigdy nie zaglądałam ale po ostatniej aferce nie zaglądam jescze bardziej :cool2:

skoro wszystkie już urodziły to kiedy się przenosimy z "ciąż" do "mam"? :-)
no co wy a była jakaś afera??
i powiedzcie mi jak znikniemy to gdzie będziemy??

no co wy a była jakaś afera??
i powiedzcie mi jak znikniemy to gdzie będziemy??

byla nie byla... bezsensu konflikt z niczego... ale lepiej do tego nie wracac bo niektore osoby lubia wykorzystywac takie momenty i znowu wszczynac "klotnie"

a jak znikniemy z ciazowek to bedziemy w "dzieci urodzone w 2009 roku" pod kategoria "dzieci urodzone w listopadzie 2009" :tak:

szukaj na glownym forum zaraz pod "ciaza porod polog" w "nasze dzieci"

No nic, uciekam z bb i jade po Julke Kulke. A najgorsze jest to ze Asia zrobila sobie pore drzemki akurat nie w tym momencie :eek: i wczoraj bylo tak samo wiec z jednej strony sie ciesze, ze ona to sobie reguluje, ale z drugiej strony moglaby to robic o innej porze :-D

byla nie byla... bezsensu konflikt z niczego... ale lepiej do tego nie wracac bo niektore osoby lubia wykorzystywac takie momenty i znowu wszczynac "klotnie"

a jak znikniemy z ciazowek to bedziemy w "dzieci urodzone w 2009 roku" pod kategoria "dzieci urodzone w listopadzie 2009" :tak:

szukaj na glownym forum zaraz pod "ciaza porod polog" w "nasze dzieci"
same sie przeniesiemy, czy nas przeniosa?

reklama
:no:
Luuuzna zapisala sie do grudniowek i do listopadowek bo miala termin i na listopad i na grudzien. Jednak po "klotni" miedzy listopadowkami a grudniowkami zostala z nimi... przynajmniej tu juz nie zagladala.

A o Vill nie wiedzialam ze zapisala sie tez do grudniowek... Mysle ze napewno do nas i tak napisze :tak:;-)

A dziewczyny niech same wybieraja... nic na to nie poradzimy :-(
a to ja sie ostatnia dowiaduje o wojnie, no ze ja to przegapiłam :no::no::no: a teraz co? rozejm, pokoj czy dalej milczenie owiec
P.S. a to mysmy im cos zrobily czy one nam? :-D:-D:-D, mam nadzieje ze dalysmy im popalic :laugh2::laugh2::laugh2:
hihihi jaka bojowa :-D
wy to odważne jesteście, ja tam do grudniówek nie zaglądam, nigdy nie zaglądałam ale po ostatniej aferce nie zaglądam jescze bardziej :cool2:
hormony, hormony i jeszcze raz hormony kochana, normalnie gorszy nawał hormonowy niz mleczny :laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry