Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
widze że dzisiaj same życzenia a więc i ja życze wam )
Dużo zrowia, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń. Świąt spędzonych z rodziną w miłej atmosferze, a Nowy Rok niech będzie jeszcze lepszy niż obecny
cześć dziewczynki więc i ja składam wam i waszym rodzinkom życzenia: Fantastycznych i mroźnych Świąt Bożego Narodzenia, prawdziwej zimy za oknem i ciepła rodzinnego. Niepowtarzalnych wzruszeń i zaskakujących prezentów.:-):-):-):-) a przede wszystkim żeby nam maluszki ślicznie rosły i dobrze się rozwijały!!!!:-):-):-):-)
czesc dziewczynki. troszke mnie nie bylo i przegapilam kilka porodow, ale uwierzcie ze zajmowanie sie Jojkiem zajmuje mi mnostwo czasu. nie chce przegapic zadnego usmiechu na jego malenkiej buzce. obiecuje, ze od nowego roku wracam do Was i systematycznie sie udzielam. mam nadzieje, ze tesknicie za mna :-)
a teraz do rzeczy:
WESOLYCH SWIAT. DLA WAS I TATUSIOW ZYCZE SMACZNEJ KOLACJI WIGILIJNEJ A DLA WSZYSTKICH MALENSTW SMACZNIUSIEGO WIGILIJNEGO MLECZKA CZY TO Z CYCUSZKA CZY Z BUTELKI NO I NAJBOGATSZEGO GWIAZDORANIEZAPOMNIANYCH CHWIL W TE PIERWSZE I NIEPOWTARZALNE SWIETA BOZEGO NARODZENIA!A W NOWYM ROKU ZYCZE USMIECHU NA TWARZY, OPTYMIZMU, MNOSTWA PIERWSZYCH RAZOW Z WASZYMI POIACHAMI, JAK NAJMNIEJ ZMARTWIEN, POWODZENIA W PRACY (KTO WRACA) I SPELNIENIA NIESPELNIOYCH MARZEN (TO NAJWIEKSZE SPELNILO SIE W TYM ROKU). BUZIAKI OD MARTY I JOJKA (KRYSTIANKA)
ania- musze to powiedzec....ten Twoj synek jest taki sliczny, ze wyglada normalnie jak z obrazka....;-) zamawiam go za 18 lat na randke z Amelka....;-)