reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

kilolek
Muszę ci powiedziec ze to naprawde dużo :baffled:
Ja nawet pisałam do hotelu (Campanile) w którym kiedyś pracowałam i tam NAJDROŻSZA opcja to 75zl... (podstawowa to 50zl)
jak nizej
I.Propozycja I 50 pln/os

Bulion z warzywami i kawałkami kurczaka.
Schab faszerowany grilowaną szynką i serem w aromatycznym sosie pieczeniowym.
Ziemniaki gotowane, Sałatka z kapusty pekińskiej z papryką.
Ciasto czekoladowe z gruszką i kleksem bitej śmietany.
Kawa lub herbata.

Propozycja V 75 pln /os

Tatar ze świeżego łososia obsypany kaparami.
Zupa ze świeżego pora z roladką naleśnikową.
Małe barbecue z pieczarkami z rusztu i sosem cajene.
Ziemniaki pieczone w cząstkach , bukiet surówek.
Lody z wiśniami obtoczone wiórkami kokosowymi i migdałami ,sos karmelowy
Kawa lub herbata.

Może poszukaj czegoś jeszcze...? Czy wszędzie u ciebie takie ceny? :szok:
wszędzie niestety :-( ale szukać będę... może, ale już tracę nadzieję, bo przeciez nie zrobię w jakiejś spelunie. Dla mnie bardzo wązne jest chociaż kawałek podwórka żeby można było dzieciaki wypuścić, bo kota w zamknięciu dostana i małego uśpić w wózku

reklama
wszędzie niestety :-( ale szukać będę... może, ale już tracę nadzieję, bo przeciez nie zrobię w jakiejś spelunie. Dla mnie bardzo wązne jest chociaż kawałek podwórka żeby można było dzieciaki wypuścić, bo kota w zamknięciu dostana i małego uśpić w wózku

No, akurat w lokalu gdzie ja robie nie ma otwartej przestrzeni ale w obiektach hotelowych jak najbardziej...
Szukaj, bo to zdzierstwo straszne...
A ja załaczam link do naszej sali restauracji która oczywiście bedzie przygotowana dla nas wczesniej tzn jeden stół, białe obrusy itd.. ;-)
Jak któraś z Wrocławia zainteresowana to mówić - podeśle namiary :tak:
40zl /os to chyba dobra cena.. :-)

Załączniki

• globe.01.jpg
    globe.01.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 34
  • globe.02.jpg
    globe.02.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 36
my juz po chrzcinach co do przyjecia to ja mam na maksa ulatwiona sprawe bo moja mama prowadzi restauracje i w ramach prezentu nic nie musialam placic :cool2:
jak zgram zdjecia to cos wkleje
Helenka w kosciele byla jak aniol wszyscy sie smiali ze ksiadz z niej diabla wygonil bo normalnie caly czas placze (teraz juz odpukac troche mniej)

Ostatnia edycja:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok: 400zł za 20 osób??????:szok::szok::szok::szok: u mnie 120zł za talerzyk :-(
Ja płaciłam 130 zł za talerzyk na weselu... Na chrzciny u nas max to 90 zł za osobę, ale to już naprawdę full wypas. My robimy w domu u moich rodziców i catering zamawiamy, ale moja siostra, któa rodziła w lipcu robiła w knajpie i zapłaciła 50 zł za osobę a miała zupę, drugie danie, wędliny, 2 sałatki, 3 rodzaje przekąsek i ciasta+kawa/herbata. Było łóżeczko na sali (specjalny kącik) i naprawdę jedzenia wystarczyło aż do 21... No i było jeszcze jedno danie gorące, tak około 16.

Ja dzieki Bogu ustalilam juz termin chrzcin(24,01,2010) i ciesze sie ze ksiadz nie robil mi problemow (zwiazek nieformalny). Hurrra;-) Chrzciny beda w domku.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: 400zł za 20 osób??????:szok::szok::szok::szok: u mnie 120zł za talerzyk :-(

Tak, 400zł. I zapomnialam dodac ze jeszcze jest rosół ;-) Mama robila tam chrzciny, jedzenie bardzo dobre, czesto jezdzimy tam z A na obiady (a mi trudno dogodzic). Fakt faktem, ze to znajomi mojej kuzynki, ale nie sadze, zeby przez to dali rabat :sorry2: Restauracja na poziomie, jedzenie przy duzym stole, a dalej jest loza, fajne, skorzane kanapy, gdzie bede mogla mloda przewinac czy nakarmic. W drugiej czesci duza sala i tam mam nadzieje dzieci beda wariowac przy muzyce i bedzie spokoj ;-):-D

a ja jestem spryciula i chrzciny beda w poprawiny po naszym slubie i dzieki temu nic nas nie beda kosztowac:cool2:
ale glownie to tak naprawde chodzi o to, ze ciezko nasza rodzine zebrac bo ja z okolic Gdanska, D ze szczecina , a sporo mojej rodziny to z poludnia no i my mieszkamy w Anglii...a tak to wszyscy beda

No my robimy z Julki urodzinami ;-)

Acha powiem Wam dlaczego jeszcze robie w lokalu - wszyscy zjedza, pogadaja itd, a potem zwina sie do domkow. W razie klopotow z Asia-jak bedzie mocno rozdrazniona, moge zawsze pojechac do domu, a A zajmie sie goscmi. My za to bedziemy miec spokoj. A w domu to wiadomo, beda dlugo siedziec, a ja wypraszac nie bede bo nie wypada. Mamy male dziecko i niestety, ale od 19 nie chce miec zadnych gosci. Wiem, wredna jestem, ale taka jest prawda :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No, akurat w lokalu gdzie ja robie nie ma otwartej przestrzeni ale w obiektach hotelowych jak najbardziej...
Szukaj, bo to zdzierstwo straszne...
A ja załaczam link do naszej sali restauracji która oczywiście bedzie przygotowana dla nas wczesniej tzn jeden stół, białe obrusy itd.. ;-)
Jak któraś z Wrocławia zainteresowana to mówić - podeśle namiary :tak:
40zl /os to chyba dobra cena.. :-)
ja jestem zainteresowana:-):-):-) co to za restauracja??prosze o namiar:-):-):-)

reklama
Do góry