reklama

Listopad 2009

niestety, on się zajmuje nią ale tylko 10 minut bo później mu sie "nudzi" bo co ma robić z takim dzieckiem??
ja to muszę wymyślać zajęcia a on by wolał żeby ona już był bardziej kumata :))

reklama
niestety, on się zajmuje nią ale tylko 10 minut bo później mu sie "nudzi" bo co ma robić z takim dzieckiem??
ja to muszę wymyślać zajęcia a on by wolał żeby ona już był bardziej kumata :))

Ojjj przeciez te nasze dzieciaczki sa juz naprawde kumate... :tak:
Ja od rana zabunkrowałam sie w pokoju gościnnym z powodu przeziebienia i nie ma że "boli" - tatus na pełen etat ;-):tak::-) - śniadanko podane, obiadek zrobiony, dziecko nakarmione i przewiniete a na dodatek co raz wymysla jej jakies zabawy - np Sonia "aniołek/pszczólka" latała po całym domu :-D bzzzzzzzz bzzzzzz frrrrrrr frrrrrr - nawet do mamusi przyleciała a ile było radości....hahahha :-D
Naprawde fajnie mu to dzisiaj idzie, wiec juz wszechogarniającego bałaganu nei bede sie czepiac ;-)

a ja do jutra sama, D musiał wyjechać i padam już na pysk.Byłm z małym na spacerku, popał pozniej w domu z pół godzinki i łobuzuje ciągle.D go przyzwyczaił do noszenia i caly czas sie tego domagaa mi się już ręce urywają.

mary u mnie Igorek też" fruwa" po domu tzn D mu robi samolocik i mały jest w niebie.Chichra się sliniąc do pasa, a jak do mnie przyleci i dostanie buziaczka to już nogami wierzga ze hej :-)słodziak mój kochany.

włozyłam go do łożeczka bo już nie mam siły i lezy haha na rzie nie marudzi o dziwo, ciekawe jak długo, modle się żeby pospał ale słysze że coś tam gada sobie ....ach ta moja ciamajdka kochana :-) nie da matce pożyc haha

a tak w ogole MAMY ZŁOTY MEDAL :-) ale był sprint do mety co??:-)

hehe komentator pierwsza klasa
ja tez nie wiem gdzie emotki pomozcie ślpocie haha
Jak to...? :szok::eek:
Ja mam dokładnie w tym samym miejscu gdzie były....

Tam wczesniej była informacja na bb ze jezeli ktos używa innej przeglądarki niż firefix i Gchrome to bb moze wolniej chodzic i wszystkie funkcje moga byc niedostepne jeszcze :sorry:
Jaka masz przegladarke Cleo?

reklama
dziewczyny ja mam emotki jak klikne ''edycja zaawaansowana'' - tez mam firefoxa

a ja dzis sobie uzadzilam ''dzien lenia'':-):-):-) do 12 krecilam sie w szlafroku az stwierdzilam, ze zostawiam ich samych i zmylam sie na gore....:-) wstalam ppol h temu...ubralam sie w koncu, ateraz czakam na kopytka, bo d robi:-):tak: nie sa coprawda dietetyczne ale dzis zjadlam tylko owsianke i jablko wiec chyba sobie pozwole:tak:a malal wlasnie przysypia........ale fajnie sie tak polenic....juz zapomnialam ak to jest:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry