Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety, on się zajmuje nią ale tylko 10 minut bo później mu sie "nudzi" bo co ma robić z takim dzieckiem??
ja to muszę wymyślać zajęcia a on by wolał żeby ona już był bardziej kumata)

:-) - śniadanko podane, obiadek zrobiony, dziecko nakarmione i przewiniete a na dodatek co raz wymysla jej jakies zabawy - np Sonia "aniołek/pszczólka" latała po całym domu
bzzzzzzzz bzzzzzz frrrrrrr frrrrrr - nawet do mamusi przyleciała a ile było radości....hahahha 
no najlepsy był ten krzyczący komentator ja byłam posikana ze śmiechu on za to komentowanie i te uczucia też złoto powinien dostaća tak w ogole MAMY ZŁOTY MEDAL :-) ale był sprint do mety co??:-)
no najlepsy był ten krzyczący komentator ja byłam posikana ze śmiechu on za to komentowanie i te uczucia też złoto powinien dostać
ej dziewczyny a ja nie mam emotek gdzie one są??
Jak to...?hehe komentator pierwsza klasa
ja tez nie wiem gdzie emotki pomozcie ślpocie haha

nie sa coprawda dietetyczne ale dzis zjadlam tylko owsianke i jablko wiec chyba sobie pozwole
a malal wlasnie przysypia........ale fajnie sie tak polenic....juz zapomnialam ak to jest