Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nam nie urwałoU nas +10 i wieje ale na spacerek wyjsc musimy niestety , wazne sprawy musze zalatwic. Mam nadzieje ze nam głów nie urwie ;-)
ale nieprzyjemnie bardzo jest!
ja mam dość 
Dokadnie tak samo mam... nie ciesza mnie zakupy dla siebie samej jak dla Madelen ;o)etna ja to tak mam że zawsze jak idę sobie coś kupić to wracam z jakimś ciuszkiem dla Kubusia :-) mój to się ze mnie tylko śmieje po jak wracam to mi mówi "co sobie kupiłaś?" a ja na to "popatrz jakie śliczne body kupiłam małemu" a on znowu "co sobie kupiłaś?"no i ja "a patrz jaką ładną bluzę mu znalazłam na wyprzedaży" :-) no i tak w kółko , żadko kiedy wracam z czymś dla siebie![]()
etna ja to tak mam że zawsze jak idę sobie coś kupić to wracam z jakimś ciuszkiem dla Kubusia :-) mój to się ze mnie tylko śmieje po jak wracam to mi mówi "co sobie kupiłaś?" a ja na to "popatrz jakie śliczne body kupiłam małemu" a on znowu "co sobie kupiłaś?"no i ja "a patrz jaką ładną bluzę mu znalazłam na wyprzedaży" :-) no i tak w kółko , żadko kiedy wracam z czymś dla siebie![]()

my po 4h spacerze.wypawa zakonczyla sie pecherzem pod palcem u nogi (wysokie obcasy),
ps. okazalo sie,ze jestem persona non grata.wczoraj wyslalam prosbe do agissy o przyjecie mnie do ich zamknietej grupy. prosba zostala odrzucona.
zmienili mi wygląd forum
a ze mnie tski wzrokowiec![]()
4 godziny na spacerze na obcasachmy po 4h spacerze.wypawa zakonczyla sie pecherzem pod palcem u nogi (wysokie obcasy),
ps. okazalo sie,ze jestem persona non grata.wczoraj wyslalam prosbe do agissy o przyjecie mnie do ich zamknietej grupy. prosba zostala odrzucona.