Kasiiula
mamusia Pawełka :)
haha a skad wiesz ze wody nie mam ?kasiiula i natalunia nie macie wody?znam ten bol, ja co chwile nie mam wody
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha a skad wiesz ze wody nie mam ?kasiiula i natalunia nie macie wody?znam ten bol, ja co chwile nie mam wody
![]()
jakbym o sobie czytalaprzeczytajcie sobie: Sposób na udręczoną Matke Polkę - Rodzice - Rodzice radzą
to odnosnie tych zakupków o których pisałyście że sobie nie a dziecku tak-ale ja też tak mam![]()

hehe czuć az tuhaha a skad wiesz ze wody nie mam ?haha dobrze mialam w butelce wode bo bym nie miala jak umyc butelek eh ... :/

haha a skad wiesz ze wody nie mam ?haha dobrze mialam w butelce wode bo bym nie miala jak umyc butelek eh ... :/
jestescie slawni
mozesz wracac oddali wode buehehe ;]Ja na szczęście jestem u mamy i tu woda jest... Ale sąsiedzi do mnie dzwonili pytać czy wodę mamy. Nie ruszam sie stąd dopóki wody nie będzie![]()
świnkahehe czuć az tu![]()
ja też więc sobie kupiłam kurtkę, a popołudniu pójdę sobie na solare a co mi się też należy:-)jakbym o sobie czytala![]()
a ja nie kupię i nie pójdę, bo nie mam kasy niestetyja też więc sobie kupiłam kurtkę, a popołudniu pójdę sobie na solare a co mi się też należy:-)