reklama

Listopad 2009

Witajcie:tak:
Aż zresetowałam kompa , bo myślałam , że coś jest nie tak z BB a tu jakieś zmiany gruntowne. Zgadzam sie z natalunia- kolory są okropne:nerd:
Dużo mnie ominęło , ale wcale nie żałuję. Mam ostatnio trochę zajęć i nie nadązam za czytaniem co tam u Was.
W sobote jak mały już spał poszłyśmy z koleżanką potańcować. M został z małym , a mi wystarczyły 3 godziny żeby dobrze się wybawić i na skrzydłach wrócić do chłopców.Polecam taką terapię:tak:

reklama
Hej dziewuszki.

Ja tylko na chwilke. Przepraszam ze ostatnio nie ma mnie na necie, ale jestem bardzooo zajeta i nie nadazam ze wszystkim... Pewnie bedzie tak przez nastepne kilka dni. Mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie i nie zapomnicie ;-) Buziaczki i trzymajcie sie cieplutko....

Czy ktoras moglaby mi strescic co sie dzialo ostatnio na forum oprocz wielkiej klotni na ktora ostatnio niestety natrafilam ale wolalam nie czytac do konca.... :-(:dry: ;-)

a co to juz tak pozno i nikogo nie ma??
gdzie sie podziałyście?
czyzby wiosna nie tylko u mnei na dobre zawitała:-D
mała usneła, ja biore sie za sprzątanko i uciekamy do parku na spacerek :-)
miłego dnia :-)

A u nas dosc cieplo i bez wiatru, ale ja nie moge wychodzic na zewnatrz. Wiec siedzimy w domku dzisiaj, moge jedynie mieszkanie przewietrzyc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry